achtergrond cirkel Layer 1

clever & creative

De meest creatieve reclamecampagnes van de afgelopen decennia waren vaak ook de meest effectieve. d-artagnan volgt die strategie en staat voor een creatief communicatiebureau dat reclame maakt die werkt. Nooit creatief om creatief te zijn, enkel om effectief te zijn.

full-service

Bij d-artagnan denken we niet langer in digitale en analoge kanalen. We streven ernaar om van elke campagne een volledig geïntegreerde campagne te maken. Klassieke media zoals print, televisie, radio, PR, POS en direct marketing overlappen met de nieuwe kanalen van vandaag. En zo zijn we nog beter in staat om de meest kwalitatieve doelgroep op de meest efficiënte manier te bereiken. Dankzij onze digitale strategen, marketeers en developers gebeurt dit allemaal in house.

personal approach

De samenwerking tussen reclamebureau en klant moet er een zijn van vertrouwen. d-artagnan wordt geleid door 4 partners, elk met hun eigen expertise, die in direct contact staan met elke klant. Persoonlijk contact primeert dan ook op elk niveau. In het contact met onze klanten, maar ook met leveranciers voor onze klanten. En met heel wat mensen in huis die al jarenlang in dienst zijn, is d-artagnan uitgegroeid tot een hecht team met veel bekende gezichten.

strategisch sterk

Voor we een campagne bedenken en uitwerken, wordt de strategische richting bepaald in samenwerking met de klant. Voor heel wat merken bouwen we ook een brand identity uit die enerzijds perfect past bij de doelgroep van het product, en die anderzijds aansluit bij de ambities van de klant. Bovenop de klassieke merkenstrategie werken we ook de digitale strategie uit.