366 bikinigirls
d-artagnan team leaders
Employer branding

Kom je straffe collega’s te kort voor jouw vacatures? Vindt het juiste talent moeilijk de weg naar jouw bedrijf? Via creatieve rekruteringscampagnes maken we de juiste mensen warm voor jouw vacatures. We zorgen ervoor dat je een hot topic bent én blijft voor (nieuwe) medewerkers.

Strategy

Het betere denkwerk. d-artagnan werkt altijd eerst het grondplan en de blauwdruk van een nieuwe campagne uit. Een goede strategie zorgt ervoor dat alle kanalen elkaar perfect aanvullen, zodat elk project zijn volle potentieel bereikt. We trekken strategie door in elk aspect: creatieve concepten, datagedreven marketingplannen, doordachte positioneringsoefeningen …

more than
just wishful
thinking
d-artagnan overleg
Campaigns

De meest creatieve en verrassende boodschappen zijn de meest efficiënte. d-artagnan bedenkt originele insteken en verfrissende concepten om je boodschap in het hoofd van je doelgroep te nestelen. De campagne rollen we uit via verschillende kanalen, zodat online en offline naadloos in elkaar overvloeien. Zo krijg je een campagne die niet alleen creatief verrast, maar ook resultaat levert.

Design & Branding

De moderne kunstmeesters. Onze art directors en graphic designers spelen met kleur, typografie en vormen. Ze steken jouw bedrijf graag in een gloednieuwe frak: van een betere corporate identity tot een volledige make-over. Onze copywriters verzinnen zonder problemen een nieuwe merknaam of opvallende baseline. Daarna gaat design ermee aan de slag tijdens de branding of rebranding van je business.

d-artagnan brainstorm
the right
time at the
right place

Media planning & buying

Wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep helemaal wild wordt van jouw boodschap, maar eerst moet die natuurlijk aankomen. d- artagnan stelt een mediaplan op en bekijkt kritisch welke kanalen matchen met je verhaal. Zo bereiken we via de juiste media iedereen die jouw boodschap gezien of gehoord moet hebben.

Social & Digital

Heb je een hoop content die gemanaged moet worden? Onze content creators en copywriters vullen je contentkalender en sociale media met creatieve ideeën en knappe copy. Team digital doktert uit hoe we al die content op de meest efficiënte manier tot bij de doelgroep krijgen, via de juiste kanalen met de juiste call to action.

d-artagnan content creatie
2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted