d-artagnan en Artes bouwen een blokfeestje!

work - d-artagnan
partybuilders_artes

Voor veel studenten is de blok de zwaarste en meest stressvolle periode van het jaar. Ook voor de studenten bouw. Daarom organiseerde Artes dé ultieme blokpauze in de vorm van een knallende livestream met Omdat Het Kan Soundsystem. Onder de naam ‘Artes Party Builders’ bouwden we een strategie en communicatieplan uit die perfect binnen het huidige Employer Branding verhaal passen.

Om de studenten bouw een hart onder de riem te steken organiseerde bouwbedrijf Artes een dik feestje. Op 20 januari konden onze blokkers naar een exclusieve livestream kijken met de enige échte Omdat Het Kan Soundsystem. Zo verzetten alle studenten een uur lang hun gedachten en shtampten de blokstress eruit.

Om Artes hierbij te ondersteunen lanceerden we, onder de naam Artes Party Builders, een korte, maar krachtige online campagne. Tijdens een eerste awareness en reach fase konden studenten zich inschrijven via touchpoints op Google, Facebook, Instagram en TikTok. Bovendien kregen de eerste honderd inschrijvingen een gratis anti-stresspakket met tal van leuke en branded gadgets in de bus. Via een tweede reach fase werden de socialemediakanalen opnieuw ingezet, gericht op studenten met FOMO als herinnering aan het event én de hoofdprijs: een festivalticket!

Deze actie is een uitstekend voorbeeld van hoe we de Employer Branding van Artes op een creatieve manier kunnen doortrekken naar een nieuwe doelgroep. Want, dankzij deze activatie kunnen studenten bouw op een leuke manier kennismaken met hun misschien wel toekomstige werkgever Artes.

158,046 158,046 mensen bereikt op social media
5 5 dagen looptijd
280 280 inschrijvingen