achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

Werk jij graag op alle terreinen?

situation

De medewerkers van Artes Group zijn stuk voor stuk ‘constructive people’. Intens teamwork en gepassioneerde gedrevenheid vormen dan ook de basis van elk project. Artes Group beheert vandaag heel wat grote, complexe werven en binnenkort zelfs de grootste werf van Europa: De Oosterweelverbinding in Antwerpen. Daarom zijn ze op zoek naar nieuwe topcollega’s.

target

Employer branding: Artes Group is op zoek naar nieuwe collega’s en wil vooral via de online communicatie een grotere instroom genereren.
 
Uit de campagne willen we de betrokkenheid en de gedrevenheid van de Artes-medewerkers in de spotlight zetten. Want de medewerkers zijn de onmisbare bouwstenen van elk project.

action

‘Werk jij graag op alle terreinen’? Met deze catchy baseline doken we de studio in om de nieuwe campagnebeelden te shooten.

Een fotoshoot is fun, maar vooral ook heel hard werken. Dat blijkt uit deze making-of.

Artes op alle terreinen

results

Drie heel frisse en opvallende campagnebeelden. Zowel on- als offline integreert Artes deze beelden prominent in hun communicatie.
 
En de beelden vallen op. Dat blijkt onder meer uit de buzz op de social media.

Artes_terreinen
Artes op alle terreinen
Artes_terreinen

In oktober 2017 vernieuwde Artes hun jobsite. De site is nu een pak gebruiksvriendelijker en oogt frisser. Vanaf januari 2018 rollen we een uitgebreide digitale social mediacampagne uit.

 

Artes

Artes op alle terreinen
Artes_bache

deel deze case

ontdek andere cases

ontdek de case
ontdek de case