het brugge in brugge tripel

d-artagnan brugge tripel header

A wealth of spices

Brugge Tripel is een bier met een sterke geschiedenis in de West-Vlaamse hoofdstad. Het bier werd jarenlang in het centrum van de stad gebrouwen. In 2003 nam Palm Breweries Brugge Tripel over, maar dat betekent niet dat de Brugse roots verloren gaan. Integendeel: Brugge Tripel is en blijft een historisch stadsbier om trots op te zijn. We maken dat duidelijk aan alle Bruggelingen door het bier te verankeren in hun stad.

about the project
Client
Palm
Services

Content om op te klinken

Op Facebook en Instagram inspireert Brugge Tripel met sfeervolle stadsbeelden en engagerende content. Wedden dat je goesting krijgt in ’n Brugge Tripel als je door de pagina’s scrollt?

Natuurlijk mag de fun niet ontbreken. We lanceren geregeld een wedstrijd of actie met een ferme knipoog naar de Brugse geschiedenis.

Brugge Tripel is ook aanwezig op culturele evenementen in de stad. Op tentoonstellingen in o.a. De Tank en Atelier Serruys kan je genieten van het Brugse goud.

d-artagnan brugge tripel sfeerbeeld
d-artagnan brugge tripel sfeerbeelden
biljet geven, afstempelen en drinken maar
d-artagnan brugge tripel toost

Toosten op het nieuwe Gruuthuse

Om te vieren dat de renovatie van het Gruuthuse museum klaar is, trakteerden we 1000 Bruggelingen op een frisse Brugge Tripel. Op stemdag trokken ze met hun stembiljet massaal naar het museum.

+519 +519 landingpage views
1000 1000 gratis Brugge Tripels
1000 1000 unieke gratis glazen
+20k +20k launch reach campaign
+45k +45k views aftermovie
like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

11 buckets of sweat were produced today
if you need some hard work
Work together
Keep me posted