BMCC - meet you in Bruges

Als Brugs bureau hadden wij de eer om een nieuw architecturaal icoon van onze stad mee vorm te geven. Bruges Meeting and Convention Centre is het nieuwe beurs-, meeting en congrescentrum in het hart van de stad. BMCC is een venue voor zij die willen presenteren, netwerken of vergaderen, maar bovenal een plek om elkaar te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Vandaar onze pure baseline: meet you in Bruges.

about the project
Client
BMCC
Services
Website
www.bmccbruges.com
d-artagnan BMCC case
architectuur weerspiegeld

De gekozen tone of voice overstijgt die van een doorsnee congreslocatie. De volledige branding van BMCC weerspiegelt de architectuur van het nieuwe congresgebouw. De M van BMCC staat op een podium en de gekleurde vormen verwijzen naar de contouren van het state-of-the-art gebouw. Hetzelfde effect creëren we met het design van de website, een mooi contrast tussen beeld, strakke typografie en gebruik van kleurrijke patronen.

d-artagnan BMCC promo
d-artagnan BMCC ad
advertenties die eruit springen

Online adverteren we met een reeks banners die elk een andere architecturale vorm van het gebouw in de kijker zetten. Wie erop klikt, komt op de website van BMCC terecht. Daar vinden geïnteresseerden vlot alles wat ze willen weten over de congreslocatie.

like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted