de grootste
 gezellige familie in 
de bouw

0:00
join the framily

CFE Contracting is een beursgenoteerde industriële groep die bestaat uit verschillende entiteiten. ‘t Is zoals één grote familie waar een heleboel kleinere families deel van uitmaken. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten en karakter, net als in elke andere grote familie. Dat inzicht hebben wij omgezet in een aantrekkelijke employer branding- en rekruteringscampagne.

back to the 80s

Samen met productiehuis Caviar en regisseur Jef Boes maakten we een video in nostalgische soapstijl, met de eigen medewerers als cast. In de video passeren alle dochterondernemingen van CFE de revue. Je voelt de warme sfeer in de verschillende families, maar ook de vele groeikansen binnen de grote en ambitieuze groep.

Framily goes digital

We lanceren de campagnevideo op Facebook en Instagram en adverteren met het campagnebeeld op Google Ads. Geïnteresseerden kunnen meteen doorklikken naar jointheframily.be, waar ze meer informatie vinden over alle entiteiten van CFE en hun jobs. In een tweede fase van de online campagne overtuigen we potentiële medewerkers met de belangrijkste redenen om te kiezen voor een carrière bij CFE.

d-artagnan cfe
d-artagnan cfe displaybanner
like what you see?
contact us

that's not all we've got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted