oostendse grey’s anatomy

Ostenders

Az Damiaan in Oostende is een fantastisch modern ziekenhuis waar het fijn is om te werken. De geweldige collegiale sfeer in het ziekenhuis is volgens de medewerkers zelf de grootste troef van Az Damiaan als werkgever.

Toch zijn er heel wat openstaande vacatures. Niet alleen voor verpleegkundigen, maar ook in het schoonmaakteam, de keuken en de administratieve afdeling.

about the project
Client
Az Damiaan
Services
Website
www.ostenders.be
0:00
simpele vacature is passé Het Laatste Nieuws

6 afleveringen vol spanning, romantiek en ferme cliffhangers

De eigen medewerkers staan in de spotlights. We volgen ICT’er Antoon die z’n vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk wil vragen. Maar dat lukt niet zomaar… Tijdens Antoons avontuur komen alle verschillende functies én mooie werkomgeving uitgebreid in beeld.

alle afleveringen

Binge-worthy business

Ostenders is even heerlijk verslavend als de echte Grey’s Anatomy. Zo verslavend dat we zelf de shortlist in Cannes haalden en heel wat extra awards (CBA & BOCA) mee naar huis mochten nemen. Ook de collegialiteit in het ziekenhuis schoot de lucht in. De medewerkers leerden elkaar beter kennen en zijn fier op hun ziekenhuis. Az Damiaan werd de referentie voor andere ziekenhuizen en vulde zonder problemen de openstaande jobs in.

all the awards
+1,5M +1,5M online videoviews na 6 afleveringen
+30 +30 artikels in het Vlaamse medialandschap
459 459 sollicitaties op 30 dagen
3 golden awards
shortlist cannes
1 x bronze
0:00
0:00
het ostenders-effect: supertrotse, nieuwe medewerkers Az Damiaan
What's next?

Trots om Ostender te zijn

Het topteam van Az Damiaan blijft op zoek naar nieuwe collega’s. Eerst werd onze mini-serie Ostenders, met de medewerkers in de hoofdrol, een echte blockbuster. Vervolgens vereeuwigden we hen in de duinen, Hollywood-style!

0:00

Helden in de hoofdrol

Om de openstaande vacatures extra punch te geven, kreeg elke collega zijn of haar eigen trailer. Daarin vertellen ze als trotse Ostender waarom ze hun job met hart en ziel doen.
En net zoals echte filmsterren spelen ze hun rol glansrijk.

filmsterren gespot

De testimonials verzamelen we op de campagnewebsite www.ostenders.be, waar je je kan verdiepen in een toekomstige rol als verpleegkundige, uroloog, teamleider, stafmedewerker … Ook de troeven van het Az Damiaan als filmset spelen we uit.

We adverteren met de video’s op social media en versterken de campagne met Google Ads.

like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted