oostendse grey’s anatomy

Ostenders

Az Damiaan in Oostende is een fantastisch modern ziekenhuis waar het fijn is om te werken. De geweldige collegiale sfeer in het ziekenhuis is volgens de medewerkers zelf de grootste troef van Az Damiaan als werkgever.

Toch zijn er heel wat openstaande vacatures. Niet alleen voor verpleegkundigen, maar ook in het schoonmaakteam, de keuken en de administratieve afdeling.

0:00
simpele vacature is passé Het Laatste Nieuws

6 afleveringen vol spanning, romantiek en ferme cliffhangers

De eigen medewerkers staan in de spotlights. We volgen ICT’er Antoon die z’n vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk wil vragen. Maar dat lukt niet zomaar… Tijdens Antoons avontuur komen alle verschillende functies én mooie werkomgeving uitgebreid in beeld.

alle afleveringen

Binge-worthy business

Ostenders is even heerlijk verslavend als de echte Grey’s Anatomy. Zo verslavend dat we zelf de shortlist in Cannes haalden en heel wat extra awards (CBA & BOCA) mee naar huis mochten nemen. Ook de collegialiteit in het ziekenhuis schoot de lucht in. De medewerkers leerden elkaar beter kennen en zijn fier op hun ziekenhuis. Az Damiaan werd de referentie voor andere ziekenhuizen en vulde zonder problemen de openstaande jobs in.

all the awards
+1,5M +1,5M online videoviews na 6 afleveringen
+30 +30 artikels in het Vlaamse medialandschap
459 459 sollicitaties op 30 dagen
3 golden awards
shortlist cannes
1 x bronze
0:00
0:00
het ostenders-effect: supertrotse, nieuwe medewerkers Az Damiaan
like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

1 very bad joke was made at the office today
if you've got better jokes
Work together
Keep me posted