deze case
boeit je niet. Of toch?

Do apply at Deloitte

Deloitte is een groot merk en een bekende werkgever. Dat laatste geldt vandaag vooral voor profielen zoals economen en juristen. Maar bij Deloitte werkt er ook heel wat tech talent. Daarom wil Deloitte zichzelf in de markt zetten als het boeiendste adres voor jobs in technologie.

Want boeiend, dat is het zeker. Tech profielen bij Deloitte werken aan projecten als 5G, big data en cyberveiligheid. 

Deloitte talent in actie

In korte video’s wekken we de nieuwsgierigheid van de doelgroep. Dat doen we door eigen medewerkers simpelweg over hun razend interessante projecten te laten vertellen terwijl ze iets anders doen. Een tennismatch, of een gezellige BBQ met vrienden heeft op het eerste zicht weinig te maken met de projecten waarop ze werken, maar niets is minder waar. Zo wordt het bijna onmogelijk om niét bij Deloitte te willen beginnen.

0:00
Sociale media

Op sociale media bereiken we in een eerste fase een grote doelgroep met de video’s. Daarna gaan we geïnteresseerden gerichter aanspreken met de grootste voordelen van een job bij Deloitte. Daarvoor maken we per testimonial een reeks beelden die we verwerken in carrousels, link advertenties en display banners.

Don’t care about
a challenging career in tech? Or do you?
Project platform

De advertenties op sociale media leiden naar een pagina waar we alle projecten verzamelen. De ‘do apply’ campagne stopt niet bij twee video’s. Het wordt een levendig platform waarop regelmatig nieuwe projecten en getuigenissen verschijnen.

Naast de video’s en ook testimonials plaatsen we op dit platform ook meer info over werken bij Deloitte, de teams en een link naar de vacatures voor starters en ervaren tech profielen.

0:00
like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted