welkom in het kleurrijkste ziekenhuis!

Wie aan een ziekenhuis denkt, denkt aan neutrale kleuren als wit en grijs, maar het OLV Ziekenhuis is allesbehalve zwart-wit. Hier werk je in een familiale sfeer waar authenticiteit, respect en diversiteit centraal staan. Dat willen we graag in de verf zetten! Letterlijk dan. Want met onze employer branding campagne tonen we dat er in de OLV vestigingen in Aalst, Asse en Ninove altijd iets kleurrijks te beleven valt!

about the project
Client
OLV Ziekenhuis
Services
Website
jobvolkleur.be
d-artagnan olv
d-artagnan olv job vol kleur
ad some colour

Om onze campagne in het oog te laten springen kozen we een design met felle kleuren en speelse vormen. De illustraties, in combinatie met de kleurgradaties uit het logo van OLV, laten je meteen aan het ziekenhuis denken en zorgen voor een herkenbaar, grafisch verhaal. Zo wordt onze kleurrijke campagne veel meer dan rekrutering alleen. De opgefriste werkomgeving heeft een positieve invloed op het werkplezier van de medewerkers en het welzijn van de patiënten.

kleurrijke make-over

In een eerste fase verrasten we de medewerkers met een bontgekleurde make-over van de 3 OLV vestigingen. Zo staken we de voorgevel, liftkoker, en de interne communicatiepanelen van de ziekenhuizen in een kleurrijk jasje. Ook een opvallende mailsignatuur, interne affiches, materiaal voor jobbeurzen en een flashy MUG wrap mochten zeker niet ontbreken! Binnenkort steken we nog een tandje bij met een online campagneplan met testimonialvideo’s.

d-artagnan olv altijd iets kleurrijks te beleven
d-artagnan olv vloersticker
d-artagnan olv liftblok kleur
d-artagnan olv auto panelen
een gouden jobsite

Klaar voor een rooskleurige toekomst bij OLV? Super! Op onze gloednieuwe jobwebsite www.jobvolkleur.be vertellen we je in geuren en kleuren over OLV als werkgever en kan je de openstaande vacatures bekijken. Neem je even een kijkje?

like what you see?
contact us

that’s not all we’ve got

11 buckets of sweat were produced today
if you need some hard work
Work together
Keep me posted