Eén uit de duizend

AZ Delta is het derde grootste ziekenhuis in Vlaanderen met campussen in Roeselare, Torhout, Menen en Rumbeke. Er werken duizenden mensen, maar toch blijft de sfeer in het ziekenhuis erg familiaal. Elke collega kan zichzelf zijn, want bij AZ Delta ben je geen nummer. Je bent er één uit de duizend.

Talenten op de werkvloer

We lanceerden een interne oproep om de medewerkers beter te leren kennen, op en naast de werkvloer. We gingen op zoek naar collega’s met interessante hobby’s en fotografeerden ze voor onze campagnebeelden. De visuals tonen de eigenheid van de medewerkers door ze te portretteren terwijl ze hun favoriete hobby uitoefenen op hun werkplek.

De job die bij je past

Op de nieuwe jobwebsite vindt de doelgroep alle informatie over werken bij AZ Delta en een overzicht van de openstaande vacatures. Zo worden zij er in enkele klikken ook één uit de duizend.

Bekende gezichten op sociale media

De portretten van de eigen medewerkers staan ook centraal in de onlinecampagne. Via Facebook spreken we eerst een brede doelgroep aan. Later gaan we gerichter communiceren met de belangrijkste troeven van AZ Delta als werkgever en met concrete vacatures.

like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

1 very bad joke was made at the office today
if you've got better jokes
Work together
Keep me posted