een team om trots
op te zijn

0:00

Proud to be Orange

Bij Orange Belgium komen de mensen op de eerste plaats, zowel de klanten als de medewerkers. Dus hoe zetten we Orange in de markt als werkgever? Juist, door uit te pakken met onze mensen.

Want de mensen die bij Orange werken zijn meer dan talenten in IT, data of sales. Om onze employer branding- en rekruteringscampagne écht op hen te kunnen baseren, leerden we ze eerst écht kennen.

about the project
Client
Orange
Services
Website
www.proudtobeorange.be
d-artagnan orange homepage
Data verzamelen was nog nooit zo leuk

Kan je aan je eigen neus likken? Wat is je favoriete dessert? Hou je van verkleedfeestjes? Dat en nog veel meer willen we van de medewerkers te weten komen. We stellen onze vragen via een op maat gemaakt digitaal platform. Heel makkelijk, maar vooral heel leuk om in te vullen.

Via teasende boodschappen in de shops en online sporen we zowel de verkopers als de thuiswerkers aan om de vragen te beantwoorden. Er verschijnen ook regelmatig extra vragen voor de collega’s die er niet genoeg van kunnen krijgen. Zo blijft het platform leven.

d-artagnan orange platform
d-artagnan orange slogan
d-artagnan orange rectangle
100% Orange

De resultaten vertaalden we naar een flitsende campagnevideo en een reeks opvallende beelden. Met correcte cijfers en eigen medewerkers in de hoofdrol, uiteraard, want deze campagne draait voor 100% rond hen.

We communiceren de video in verschillende versies in formaten via Instagram, LinkedIn, YouTube en Facebook. We creëren ook awareness rond Orange als werkgever via Google en online bannering.

d-artagnan orange posters
d-artagnan orange rectangle
d-artagnan orange proud to be you
d-artagnan orange stories
d-artagnan orange social posts
Een website op je lijf geschreven

Voel jij een klik met het team van Orange? Dan kan je doorklikken naar proudtobeorange.be. Een website die zich vanzelf aanpast aan jouw voorkeuren. Vind je ideale job en solliciteer meteen online.

like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted