Mag 't iets meer zijn?

De beenhouwerijen van Renmans zoeken nieuwe medewerkers! Tijd om de troeven van deze Belgische werkgever uit te spelen. Want wie bij Renmans werkt, krijgt meer. Meer groeikansen, meer variatie en meer ambiance. Daarom lanceren we de employer branding campagne ‘Mag ‘t iets meer zijn?’: een knipoog naar die heerlijke, alombekende vraag bij de beenhouwer.

about the project
Client
Renmans
Services
Website
jobs.renmans.be
d-artagnan_case_renmans
D-artagnan_Renmans_AD
Rode ruitjes

Bij een nieuwe campagne hoort een nieuwe look-and-feel. Zo gaven we een draai aan het zeshoekige logo van Renmans en kreeg het klassieke ruitjespatroon een moderne touch. Het herkenbare Renmans rood steelt de show in het grafische verhaal.

D-artagnan_Store_Renmans
Poster_Renmans_d-artagnan
sticker-renmans-d-artagnan
d-artagnan_bus_renmans
d-artagnan_flyer_renmans
D-artagnan_Renmans_Cup
D-artagnan_Renmans_Apron
D-artagnan_Renmans_Truck
D-artagnan_Goodiebag_Renmans
Mogen ‘t iets meer goodies zijn?

Bij de interne lancering kregen alle 1000 Renmans medewerkers een leuke goodiebag om de nieuwe campagne te vieren. Ze kregen niet alleen een paar geruite sokken, een massageolie (voor lekker mals vlees) en een warm vleesdekentje, maar ook een folder met meer informatie over de campagne. In de beenhouwerijen mag ’t ook iets meer zijn! Zo kan je er onze nieuwe raambestickering en affiches vinden. Ook de Renmans vrachtwagens kregen een rood-witte make-over.

D-artagnan_Renmans_socks
D-artagnan_Renmans_Blanket
d-artagnan_Renmans_olie
Meer, meer, meer!

Online pakken we uit met een uitgebreid mediaplan. Facebook, Instagram, YouTube, TikTok en Google kleuren helemaal rood tijdens onze campagne! Daarnaast lanceren we een radiospot die te horen is op verschillende zenders en kan je onze spot ook bekijken via addressable tv. Heb jij ‘m al gehoord of gezien?

d-artagnan renmans smartphone
D-artagnan_Website_Renmans
Een jobsite om je vingers bij af te likken

Een employer branding campagne zonder jobsite, da’s als een beenhouwerij zonder vlees. Op jobs.renmans.be kan je kennis maken met enkele medewerkers, onze vacatures ontdekken en solliciteren voor je droomjob. Neem snel een kijkje!

like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

1 very bad joke was made at the office today
if you've got better jokes
Work together
Keep me posted