Your financial expert

PIA Group is een groeiend netwerk van financiële advieskantoren. De zelfstandige kantoren die zich aansluiten behouden allemaal hun eigen identiteit en blijven dicht bij hun klanten, terwijl ze trots het Pia Group-label dragen.

Omdat meer en meer kantoren lid worden van de groep, heeft PIA Group nood aan een duidelijke identiteit én aan een aantrekkelijk concept om nieuw financieel talent mee aan te trekken.

Elk kantoor is onmisbaar

Elk onafhankelijk kantoor is een essentieel deel van PIA Group. Dat is de gedachte achter de twee grafische elementen die samen de letter ‘P’ en het nieuwe logo vormen. De blauwe rechthoek en cirkel zijn de rode draad doorheen de huisstijl. Het resultaat is een frisse branding die perfect naast de bestaande logo’s van de leden geplaatst kan worden.

d-artagnan pia branding
d-artagnan pia totebag
mensen nemen niet altijd de slimste beslissingen
d-artagnan pia campagnebeeld
Ben jij een Financiële Beterweter?

Nu we PIA Group als merk in de markt hebben gezet, starten we meteen ook een employer brandingcampagne op. De Financiële Beterweters zijn mensen die wél altijd het juiste financiële advies geven, ook als hun klant een minder slimme beslissing heeft genomen …

We gaan in tegen het stoffige imago van de sector met opvallende, humoristische campagnebeelden. We pakken ermee uit op sociale media, broodzakken en trams in regio Brussel. Onze radiospot is twee weken lang te horen op StuBru en Radio 1.

0:00
like what you see?
Contact us

that’s not all we’ve got

2 designers will wash your car if you beat them at pingpong
if you're in need of a car wash
Work together
Keep me posted