De grootste gezelligste familie

buzz - d-artagnan
0:00
Join the Framily

CFE Contracting is een beursgenoteerde industriële groep die bestaat uit verschillende entiteiten. ‘t Is zoals één grote familie waar een heleboel kleinere families deel van uitmaken. Ze hebben allemaal hun eigen specialiteiten en karakter, net als in elke andere geestige familie.

Dat inzicht hebben wij omgezet in een aantrekkelijke rekruteringscampagne. Samen met productiehuis Caviar en regisseur Jef Boes maakten we een video in soapstijl, met eigen medewerkers als acteurs. Join the Framily toont dat de medewerkers van CFE en alle dochterondernemingen een warme sfeer kunnen combineren met de ambitie en de groeikansen van een grote groep.

 

CFE Join the Framily

 

We lanceren de campagnevideo op Facebook en Instagram en adverteren met het campagnebeeld op Google Ads. Geïnteresseerden kunnen meteen doorklikken naar jointheframily.be, waar ze meer informatie vinden over alle entiteiten van CFE en hun jobs.

In een tweede fase van de online campagne overtuigen we potentiële medewerkers met de belangrijkste redenen om te kiezen voor een carrière bij CFE.

 

Meer van ons werk zien?
Keep me posted!
contact us