De kampioen van de bouw? Da’s Artes!

buzz - d-artagnan
0:00
De Artes Bouwploeg

Artes is niet zomaar een bouwbedrijf. De ‘Constructive People’ werken aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. Denk aan de Oosterweelverbinding in Antwerpen en de Sint-Baafskathedraal in Gent. Ze zijn een sterk team met verschillende talenten, die perfect op elkaar zijn ingespeeld. Omdat vele handen licht werk maken, lanceerden we voor hen een sportieve employer branding campagne.

 

d-artagnan artes bouwploeg

 

Met 3 ludieke campagnebeelden waar echte medewerkers op afgebeeld staan, trekken we de aandacht van nieuwe ‘spelers’. We tonen verschillende sportsituaties, uiteraard met een knipoog naar de werf. Zo zie je hen roeien met spades en tetris spelen met betonblokken.

Omdat we sterk inzetten op online, maakten we ook drie korte video’s die we laten zien op de sociale media kanalen. We adverteren op een specifiek doelpubliek om zo de juiste profielen te bereiken:  straffe werfleiders, calculators en technici. Allemaal knelpuntberoepen in de bouw.

Artes Group staat erom bekend een hechte groep te zijn, waar elke medewerker de kans krijgt om te groeien in zijn of haar job. Sporters en supporters, denkers en doeners, tekenaars en rekenaars, iedereen is welkom in de Bouwploeg!

 

d-artagnan artes bouwploeg print
Meer van ons werk zien?
Keep me posted!
Contact us