achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

Situation

Familiehulp is de partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Met een passie voor mensen maken ze het leven van hun klanten graag iets gemakkelijker.

Toch zijn er heel wat openstaande vacatures en was de vraag naar nieuwe poetshulpen nog nooit zo groot.

Target

Poetshulp is een knelpuntberoep. Die vacatures ingevuld krijgen is daardoor niet zo vanzelfsprekend. Daarom hebben we een goeie binnenkopper nodig.

1 op de 10 poetshulpen van Familiehulp poetst al bij een collega. Zelfs de poetshulpen willen dus een poetshulp! Logisch, want wie komt nu niet graag op zijn gemak thuis in een netjes gepoetst huis? Vanuit die insteek lanceerden we ‘Poetshulp zoekt Poetshulp’.

Action

We richten onze pijlen eerst intern. Aangezien heel wat poetshulpen zelf een poetshulp hebben of willen, kunnen ze een jaar lang gratis poetshulp winnen. Het enige dat ze daarvoor moeten doen is een vriend, vriendin of familielid uitnodigen om bij Familiehulp aan de slag te gaan.

We rollen de campagne ook extern uit op televisie en social media. Onze tv-spots zijn te zien op zenders VIER en VIJF en op onze campagnesite poetshulpzoektpoetshulp.be spelen we de troeven van een job als poetshulp uit. Daar ontdek je alle openstaande vacatures en kan je makkelijk solliciteren voor je nieuwe job.

deel deze case

ontdek andere cases

ontdek de case
ontdek de case