achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

az

Situation

Az Damiaan in Oostende is een fantastisch modern ziekenhuis waar het fijn is om te werken. De geweldig collegiale sfeer in het ziekenhuis is volgens de medewerkers zelf de grootste troef van Az Damiaan als werkgever.

Toch zijn er behoorlijk wat openstaande vacatures, niet alleen voor verpleegkundigen, maar ook in het schoonmaakteam, de keuken en de administratieve afdeling.

Action

Welkom bij Ostenders: een mini-serie over leven en werken bij Az Damiaan. Zes afleveringen lang spelen de medewerkers de hoofdrol in deze rasechte ziekenhuisserie vol spanning, romantiek en ferme cliffhangers.

Eerst organiseerden we interne audities om de rollen te verdelen. Ostenders leefde meteen in elke gang van het ziekenhuis!

We volgen ICT’er Antoon die z’n vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk wil vragen. Maar dat lukt natuurlijk niet zomaar … Tijdens Antoons avontuur komen alle verschillende functies én de mooie werkomgeving uitgebreid in beeld.

Via advertenties op Facebook en Instagram komen potentiële sollicitanten terecht op www.ostenders.be. Daar kunnen ze alle afleveringen bekijken en meteen solliciteren voor een job bij Az Damiaan.

Results

Onze “Oostendse Grey’s Anatomy” kreeg nationale media-aandacht. We haalden VTM Nieuws en er verschenen artikels in o.a. Het Nieuwsblad, De Standaard en Het Laatste Nieuws.

ontdek de andere cases

ontdek de case
ontdek de case