jong en geweldig op de werkvloer

Buzz - d-artagnan
d-artagnan nieuwe collega's

Opletten geblazen, want sinds kort hebben we twee gloednieuwe stagiaires die team d-artagnan vervoegen. Natuurlijk komen ze niet alleen ons pingpongklassement overhoopgooien. Ook zo benieuwd wie ze zijn?

Hello Jenna

Die glimlach op het gezicht van onze accountmanagers krijgen we er voorlopig niet van. De reden? Stagiaire Jenna natuurlijk! Met Jenna in hun team hebben ze er tijdelijk een positieve en gedreven collega bij. De Disneyfan studeert marketing aan Howest Brugge en tijdens de zomermaanden is ze je favoriete serveerster in zomerbar The Night. Als we beweren dat Jenna overloopt van ambitie, dan overdrijven we dus zeker niet.

d-artagnan fien jenna
Hello Fien

“Een stagiaire die van alle markten thuis is” dachten we hier toen Fien kwam solliciteren. Als copywriter-to-be schrijft ze mee aan relevante content. Maar ook ons digital team telt nu een vrouw meer, want haar interesse voor digitale marketing kent geen einde. De communicatiestudente van de Arteveldehogeschool zit op kot in Gent, dus daar kan je haar terugvinden als ze niet bij ons op kantoor is. In het weekend dartelt ze rond in haar plaatselijke supermarkt, waar ze al jaar en dag haar studentenjob heeft.

ook stage volgen bij d-artagnan?
contact us