d-artagnan plukt jonge blaadjes

news - d-artagnan
d-artagnan stagiairs

Leven in de brouwerij! De voorbije maanden verwelkomden we niet 1, niet 2, maar wel 3 stagiairs bij d-artagnan. Een serieuze aanvulling op het team dus, maar wie zijn ze precies?

Hi, Thomas!

Thomas animeert naast zijn collega’s ook video’s en andere content. Hij vervoegde ons designteam met zijn expertise in foto- en videografie, zijn flauwe mopjes en zijn FIFA skills. Naast zijn studies Digital Design & Development aan Howest is hij ook een heuse ondernemer. Als student-zelfstandige maakt hij allerlei soorten video’s en is hij bezig met een websiteproject. Toch had hij nog tijd over en kreeg hij geen genoeg van d-artagnan: na zijn stage bleef hij nog even bij ons werken (en FIFA spelen) als jobstudent!

stagiars bij d-artagnan
Hey there, Melisa!

Nog een aanwinst voor onze designers is Melisa. Deze hondenliefhebber met Servische roots is van alle markten thuis. Bij d-artagnan liep ze stage als graphic designer, maar tijdens haar studentenjob is ze sales assistent. Als ze niet op het werk is, vind je haar in de fitness of in de mand van haar favoriete wezen op deze planeet: haar hondje Mila. Net zoals Thomas kreeg ze het niet over haar hart om d-artagnan al te verlaten, dus komt ze na haar stage ook terug als jobstudent. We kijken al uit naar september!

Hello, Sjoerd!

Onze copywriters konden rekenen op de hulp van Sjoerd. Met zijn creatieve insteken en uitstekende talenkennis stond hij het team bij. Buiten zijn stage bij d-artagnan heeft hij een druk leven: zo zit hij in 2 bands, is hij leider in de scouts en animator op het speelplein. Gelukkig voor ons maakte hij een gaatje in zijn drukke agenda om de werksfeer bij d-artagnan te komen opsnuiven!

thomas sjoerd melisa stage
Ben jij de volgende?

Tijdens hun stage bij d-artagnan werden de stagiairs helemaal geïntegreerd in het team en kregen ze een waaier aan verschillende taken en cases voorgeschoteld. Zo konden ze eens proeven van alle aspecten die de wondere wereld van employer branding te bieden heeft. Ben jij ook geïnteresseerd in een stage bij d-artagnan? Contacteer ons dan via filip.sobry@d-artagnan.be en misschien word jij wel onze volgende FIFA-kampioen!