new digital
d-arties

d-artagnan
d-artagnan digital

Who runs the world? Girls! Ons digitale team breidt uit: niet één, niet twee maar drie talentvolle dames komen ons versterken, waarvan twee Emilies en één Eline. We wensen digitale collega Guillaume alvast veel sterkte. 🙂

Meet Emilie

Als teamleader van het digico-team is Emilie helemaal in haar element. Ze coördineert als de beste en met haar knowhow over e-mailmarketing en project management zit ze hier zeker op haar plaats! Dankzij jarenlange ervaring in de e-commerce is ze de queen van het online shoppen, maar dat is zeker niet haar enige hobby. Lopen, zwemmen, tennissen, skiën en zeilen, ze kan het allemaal. Tussen het verbouwen en sporten door is er soms nog wat tijd over om piano te spelen of inspirerende podcasts te luisteren. Hoe doet ze het toch? Power woman!

Meet Emilie

Huh? Alweer? Het zal nog vaak voor verwarring zorgen op de werkvloer, twee Emilie’s in één team. Gelukkig mogen we deze Emilie ‘Miel’ noemen. Miel heeft al enkele jaren ervaring in digital marketing en wij zijn blij dat ze haar skills wil uitspelen bij d-artagnan. Naast dat ze graag luidkeels meezingt met de Arctic Monkeys en Justin Bieber, zou ze geen nee zeggen tegen een drankje met Mathieu van der Poel. En dat liefst op Rock Werchter of Glastonbury. Welkom in ons team, Miel!

oké
boomer
Eline - digital marketeer

Meet Eline

Na een succesvolle stageperiode mogen we ook Eline verwelkomen als digital marketeer. Deze TikTokkende gen-z’er heeft een zwak voor marketing, Harry Potter & Deliveroo. Haar Engels accent is helemaal on point en ze verbaast ons elke dag met haar creativiteit. Wij zijn er gerust in; Eline haar talenten zijn zeker een meerwaarde voor het digitale team. Dat ze na elke twee zinnen ‘ok boomer’ zegt, nemen we er graag bij. 😉

P.S. Even voor de duidelijkheid: op de foto bovenaan zie je teamleader Emilie links, vergezeld door Eline in het midden en Emilie (aka Miel) rechts. En nu nooit meer missen hé!

Benieuwd wie er nog bij d-artagnan werkt?
meet the d-arties