blij dat jullie in ons team zitten

news - d-artagnan
new-darties

Je hoort ons niet klagen, want de afgelopen maanden planden we heel wat welkomstontbijtjes op kantoor. We voegden maar liefst 4 nieuwe d-arties toe aan ons team en stellen ze maar al te graag aan je voor!

let's meet

Het accountteam werd versterkt met 3 nieuwkomers. Romy en Sofie maken onze klanten gelukkig met hun hands-on aanpak als project manager en Ellen houdt d-artagnan mee draaiende als gemotiveerde account manager. Blij dat jullie in ons team zitten, dames!

Eén van onze sterktes als employer branding agency is ongetwijfeld de creativiteit in onze campagnes. En om straffe concepten te bedenken, heb je nu eenmaal straffe mensen nodig. Reinart mag dan pas afgestudeerd zijn, hij verbaasde ons allemaal met zijn vlotte pen en leuke ideeën als copywriter/concept provider.

wanna join?

Er is trouwens nog plaats voor extra talenten. Wie mee wil gaan surfen (lees: chillen) in juni, solliciteert best zo snel mogelijk voor één van de volgende functies: digital creative designer, creative art director of account manager.