achtergrond cirkel Layer 1

Een digitale strategie in 7 stappen

Ondertussen weet iedereen dat een digitaal marketingplan een absolute noodzaak is voor elk bedrijf of organisatie. Maar hoe begin je er nu juist aan? We hebben 7 belangrijke stappen opgelijst waar je zeker rekening mee moet houden.

Win jij onze betaalde vakantiejob?

Ben jij een student grafische vormgeving en wil je na je opleiding graag aan de slag in de communicatiesector? Schrijf je dan nu in voor de Suikerpark Logo Competitie. Het winnende logo wordt het officiële logo van Het Suikerpark in Veurne en zal gebruikt worden in al onze communicatie. Da’s meteen iets om mee uit te pakken op je cv. Maar, da’s nog niet alles, want de winnaar wordt ook nog eens beloond met een betaalde stage/vakantiejob bij ons deze zomer. Zo kan je jouw talent deze zomer een maand lang omzetten in praktische ervaring. Schrijf je nu in.
Deadline: 19 mei 2017.

Zot van de koers? d-artagnan ook!

Samen met UNILIN, producent van Quick-Step, wilden we Tom Boonen op spectaculaire wijze bedanken voor zijn prachtige carrière en de jarenlange samenwerking. We gingen met de medewerkers van UNILIN op zoek naar een idee dat aansluit bij hun Happy Workout-mindset. Bekijk de video.

Op de latten

We hebben er met zijn allen van genoten, van ons shoop shoop shoop weekend! Het weer was zalig, de sneeuw lag goed en de tartiflette smaakte naar meer. Neus zonder gêne eens in ons fotoalbum!

Shoop Shoop Shalet

We gingen op zoek naar een geschikte locatie om het team van d-artagnan te herbergen tijdens de short-ski in La Bresse. Een salle à manger van 100m², 34 bedden én gelegen op een terrein van goed 5.000m² met een idyllisch waterloopje vlakbij. En omdat het oog ook wat wil, vonden we de kleur van het gebouw ook wel belangrijk. Straks wil niemand hier nog weg…
Wil je een postkaartje? Stuur een mailtje naar shoop@d-artagnan.be en hou je brievenbus in het oog!

Zoekrobot vindt
d-artagnan

Google stuurde deze zomer een heuse filmploeg naar onze kantoren in Brugge. Briefing: breng de samenwerking van Google en d-artagnan in beeld. Google is dan ook een belangrijke digitale partner bij de uitrol van onze campagnes. Bekijk ons filmpje.

Auwch! Error 404

Op zijn eerste dag bij d-artagnan gaf Jeff onze glazen deur een flinke smakkerd. Zo was onze nieuwe error 404-pagina meteen geboren. Probeer het zelf .

Christmas at d-artagnan

De Sint is terug op weg naar Spanje. Hoog tijd dus om de kerstboom weer van stal te halen. Mega merci aan decorateurs Miet en Sophie om er weer een pareltje van te maken. Oh ja, dit jaar organiseren we voor het eerst een kersteilandcompetitie, waarbij we intern strijden voor de titel meest over-the-top silly X-mas eiland. Op 24 december wordt de winnaar bekend gemaakt, en de foto’s krijg je uiteraard hier te zien. Laat die hangende kerstmannetjes maar komen!

Agristo dompelt zijn werknemers onder

Deze vrolijke man wachtte de medewerkers van Agristo vanmorgen op om ze warm te maken voor ons verhaal.

test

Tok toe mie

Zomer, kom maar op. Wij zijn er klaar voor! #hartopdetong #oeist

Een nieuwe clever creative aan de slag

Robin De Ketelaere studeerde digitale marketing en communicatie en trok zelfs helemaal naar Finland om zich te specialiseren in social media. Als Robin niet op Twitter, Instagram of Snapchat te vinden is, kopt hij aan de lopende band voorzetten binnen op het veld van Ichtegem. Dat Robin voor buskruit zal zorgen bij d-artagnan spreekt dan ook voor zich. Welkom!

Klaar voor het EK

Team d-artagnan ging voor het eerst minivoetballen, en dat verliep niet zonder slag of stoot. Door heel wat tackles die zelfs nog nooit vertoond waren in de Premier League, moesten 4 collega’s geblesseerd het plein verlaten. En de winnaars? Die zie je hier glunderen, voor ook zij volledig uitgeput in elkaar zakten. Voor herhaling vatbaar dus!