achtergrond cirkel Layer 1

Win een etentje in Brasserie Nieuwpoort

In het menu dat we voor Brasserie Nieuwpoort maakten, staat een wel heel lekkere advertentie. Ze is zo lekker dat Filip de volledige advertentie met plezier binnenspeelt. Raad hier hoelang hij daarover doet en maak kans op een etentje voor twee!

’t Cannes niet op!

Na onze awards op het Belgian Corporate Video Festival vallen we opnieuw in de prijzen. Deze keer niet in Brussel, maar wel in Cannes! Binnenkort komen zich hier twee zilveren dolfijnen met trots nestelen op onze prijzenkast. De ene komt uit de categorie Tourism Films, de andere uit Human Resources. Ontdek welke van onze video’s die awards gewonnen hebben.

5 tips voor rake radiospots

Je kan ze niet doorspoelen, niet wegklikken en niet overslaan: elke dag horen we massaal veel radiospots. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep er ook naar luistert? Ontdek onze 5 tips voor rake radiospots.

Welkom, Nils!

Nieuw, nieuwer, Nils! Hij vervoegt ons team als als Account Administrator en Junior New Business Developer. Als wat!? Leer ‘m beter kennen op onze blog.

It’s getting hot

Ook een out-of-office mag leuk zijn. Dit filmpje schudden we dit jaar uit onze ijskast. We zijn even weg van 23 tem 27 juli. Terug op 30 juli. Fijne zomer!

Win win win!

We vertrokken gisteren vol enthousiasme naar het Belgian Corporate Video Festival, en kwamen terug met een koffer vol prijzen. Onze drie genomineerde video’s voor UNILIN, Agristo en Stad Roeselare vielen stuk voor stuk in de prijzen. Bekijk hier onze gouden video’s.

Nieuw jong talent

De komende weken versterken deze drie frisse creatievelingen het team van d-artagnan.. Amber is een echte content lover, Yentl is zot van design en Senne leeft zich uit met video en animatie.

Kiplekkere rebranding

We gaven Volys Star, specialist in gevogelteproducten, nieuwe pluimen. De innovatieve speler heet voortaan Volys en heeft nu een fris logo en een klinkende baseline. Ontdek de vernieuwde identiteit.

3 x genomineerd

De Vélovrienden van UNILIN, de Potatoholics van Agristo én de videoclip #VANRSL zijn genomineerd voor het Belgian Corporate Video Festival! Op 31 mei worden de awards uitgereikt. Op welke video stem jij?

Best Employee Engagement Award voor UNILIN

Op 22 maart verkoos de jury van de Belgian Sponsorship Awards de zes beste Belgische sponsorprojecten van 2017. De award voor “Best Employee Engagement” ging naar de actie “Bedankt Tom” van Unilin. Een campagne bedacht door d-artagnan!.

Youngsters @ d-artagnan

Stagiair 1, 2 of 3? Zeg maar gewoon Lies, Nils en Nena tegen dit aanstormend geweld. Zij komen ons team de komende weken versterken. En daar kijken wij ongelooflijk naar uit!

Nerd alert

Olivier Olbrechts versterkt ons team als digital marketeer. Hij zorgt voor een clevere, creatieve online strategie binnen jouw marketingmix. Who the hell is this guy?