achtergrond cirkel Layer 1

Legt Facebook in 2018 jouw bedrijfspagina lam?

Midden januari dropte Mark Zuckerberg met de aankondiging van een nieuwe gebruikerservaring een bommetje dat bij bedrijven en marketeers behoorlijk veel ongerustheid opwekte. De mededeling was belangrijk genoeg om zelfs de nationale media te halen.

Collega Bart geeft zijn visie.

Creativiteit voor UNILIN en Agristo werkt

Een eervolle vermelding voor onze rekruteringscampagnes voor UNILIN en Agristo In ‘Ondernemers’, het magazine van VOKA West-Vlaanderen! In het artikel lees je hoe d-artagnan op een creatieve manier technische profielen helpt te rekruteren.

Finish!

Onze actie Fat for Life zit erop. We deden 7 weken lang ons best om zoveel mogelijk kilo’s kwijt te spelen voor het goede doel. Sporten bij Ctrl_Gym, lopen op de Warmathon en enkel maar gezonde tussendoortjes … we hebben écht ons best gedaan. Het eindresultaat? – 33,4 kg! Een mooie bijdrage voor vzw Wieder. Warme feesten!

De collega’s kiezen de platen

Naar aanleiding van Fat for Life mochten we plaatjes aanvragen op Studio Brussel. Je kan onze weloverwogen keuze herbeluisteren op onze Facebookpagina. Let op: One More Time van Daft Punk zal nooit meer hetzelfde zijn!

Fat for Life

Gedaan met Boule de Berlins van de bakker aan de overkant, gedaan met een stukje taart voor een jarige collega en gedaan met de apero op vrijdag na het werk. We menen het serieus, onze actie voor Music for Life. Tenzij we écht iets te vieren hebben, dan knijpen we wel eens een oogje dicht natuurlijk.

Met Fat for Life proberen we met z’n allen zoveel mogelijk af te vallen tussen 6 nov en 21 dec. Per kilo die we kwijt zijn, geven we 5 euro aan vzw Wieder. Je kan onze vooruitgang volgen op onze Facebookpagina.

Celien aan boord

Hattrick voor Celien De Roo! Eerst won ze onze logo-wedstrijd met haar ontwerp voor het Suikerpark in Veurne. Daarmee had ze meteen een vakantiejob bij
d-artagnan te pakken. Nu speelt ze zo graag Fifa over de middag, dat ze besloten heeft om nog even te blijven. Celien blijft tot augustus bij ons als grafisch ontwerper, welkom!

Inspiratie met een hoek af

Eric Kenis verzamelde in zijn nieuwe boek ‘Hoek af’ Vlaamse topondernemers. Nood aan inspiratie? Je vindt in dit boek beslist wat je wilt.

Google Digitale Ateliers

Onze Clever Creatives mochten tijdens de Digitale Ateliers van Google alles vertellen over hot topics als social media, SEO en SEA, website optimalisatie. Even de sfeer opsnuiven.

Een digitale strategie in 7 stappen

Ondertussen weet iedereen dat een digitaal marketingplan een absolute noodzaak is voor elk bedrijf of organisatie. Maar hoe begin je er nu juist aan? We hebben 7 belangrijke stappen opgelijst waar je zeker rekening mee moet houden.

Win jij onze betaalde vakantiejob?

Ben jij een student grafische vormgeving en wil je na je opleiding graag aan de slag in de communicatiesector? Schrijf je dan nu in voor de Suikerpark Logo Competitie. Het winnende logo wordt het officiële logo van Het Suikerpark in Veurne en zal gebruikt worden in al onze communicatie. Da’s meteen iets om mee uit te pakken op je cv. Maar, da’s nog niet alles, want de winnaar wordt ook nog eens beloond met een betaalde stage/vakantiejob bij ons deze zomer. Zo kan je jouw talent deze zomer een maand lang omzetten in praktische ervaring. Schrijf je nu in.
Deadline: 19 mei 2017.

Zot van de koers? d-artagnan ook!

Samen met UNILIN, producent van Quick-Step, wilden we Tom Boonen op spectaculaire wijze bedanken voor zijn prachtige carrière en de jarenlange samenwerking. We gingen met de medewerkers van UNILIN op zoek naar een idee dat aansluit bij hun Happy Workout-mindset. Bekijk de video.

Op de latten

We hebben er met zijn allen van genoten, van ons shoop shoop shoop weekend! Het weer was zalig, de sneeuw lag goed en de tartiflette smaakte naar meer. Neus zonder gêne eens in ons fotoalbum!