achtergrond cirkel Layer 1

Content Catlady

Onze nieuwe aanwinst Michèle brengt niet alleen een ferme dosis content skills met zich mee, maar heeft ook het talent om steeds maar meer katten in huis te halen. Welke gevolgen dat precies voor ons zal hebben, kunnen we nog niet helemaal inschatten. Maar als ze zoveel katten de baas kan, dan moet dat ook wel lukken met de collega’s.

Prijs op de Travel Awards

Onze klant Omnia Travel ging op de Travel Awards met de award voor beste sociale media lopen. Dikke proficiat aan hen en ook een beetje aan onszelf, want d-artagnan vult hun Facebook-, LinkedIn- en Instagrampagina met inspirerende reisupdates. Volgen maar!

Rugby Warrior

Eén extra collega en meteen dubbel zoveel spierkracht voor d-artagnan.
Vanaf nu tackelt rugbyspeler Bert Van Belle onze grafische opdrachten als Desktop Publisher. Als je mailt naar bert.van.belle@d-artagnan.be ben je dus maar beter heel vriendelijk. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Internationaal talent

Elf jaar geleden ruilde Astrid Crijns Nederland in voor België, en dat was duidelijk een goed idee. Ze studeerde af aan LUCA School of Arts in Gent en deed ervaring op als graphic designer, webdesigner en artdirector in verschillende sectoren. En ‘t wordt nog beter, want de Nederlandse Gentse kiest nu voor Brugge én voor d-artagnan.

Win een etentje in Brasserie Nieuwpoort

In het menu dat we voor Brasserie Nieuwpoort maakten, staat een wel heel lekkere advertentie. Ze is zo lekker dat Filip de volledige advertentie met plezier binnenspeelt. Raad hier hoelang hij daarover doet en maak kans op een etentje voor twee!

’t Cannes niet op!

Na onze awards op het Belgian Corporate Video Festival vallen we opnieuw in de prijzen. Deze keer niet in Brussel, maar wel in Cannes! Binnenkort komen zich hier twee zilveren dolfijnen met trots nestelen op onze prijzenkast. De ene komt uit de categorie Tourism Films, de andere uit Human Resources. Ontdek welke van onze video’s die awards gewonnen hebben.

5 tips voor rake radiospots

Je kan ze niet doorspoelen, niet wegklikken en niet overslaan: elke dag horen we massaal veel radiospots. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep er ook naar luistert? Ontdek onze 5 tips voor rake radiospots.

Welkom, Nils!

Nieuw, nieuwer, Nils! Hij vervoegt ons team als als Account Administrator en Junior New Business Developer. Als wat!? Leer ‘m beter kennen op onze blog.

It’s getting hot

Ook een out-of-office mag leuk zijn. Dit filmpje schudden we dit jaar uit onze ijskast. We zijn even weg van 23 tem 27 juli. Terug op 30 juli. Fijne zomer!

Win win win!

We vertrokken gisteren vol enthousiasme naar het Belgian Corporate Video Festival, en kwamen terug met een koffer vol prijzen. Onze drie genomineerde video’s voor UNILIN, Agristo en Stad Roeselare vielen stuk voor stuk in de prijzen. Bekijk hier onze gouden video’s.

Nieuw jong talent

De komende weken versterken deze drie frisse creatievelingen het team van d-artagnan.. Amber is een echte content lover, Yentl is zot van design en Senne leeft zich uit met video en animatie.

Kiplekkere rebranding

We gaven Volys Star, specialist in gevogelteproducten, nieuwe pluimen. De innovatieve speler heet voortaan Volys en heeft nu een fris logo en een klinkende baseline. Ontdek de vernieuwde identiteit.