achtergrond cirkel Layer 1

3x genomineerd, 3x gewonnen

Holy #$@&%*! Pardon our language, maar we zijn echt even f*cking enthousiast. (Oeps, nu doen we het weer). Ostenders, onze Belgische blockbuster voor Az Damiaan pakte net 3 keer goud op de Best Of Content Awards.

4 key learnings van OFFF Barcelona 2019

Onze designers stapten vorige woensdag op het vliegtuig naar het OFFF-festival in Barcelona. Ze keerden terug naar huis met een extra stuk handbagage. Propvol inspirerende verhalen en insights over design in de toekomst.

Eindelijk! Adverteren op Pinterest

Online adverteren op Facebook, Instagram, Youtube en LinkedIn klinkt ons al lang bekend in de oren. Maar sinds kort is het mogelijk om te adverteren op Pinterest. Onze digital marketeer Bart legt de kneepjes van het vak uit.

You go girls!

d-artagnan verwelkomt 5 straffe stagiaires. De dames zitten verspreid over de teams en verschillen heel erg van elkaar. Ze hebben 1 gemeenschappelijk doel: een spetterende stage beleven.

Content Catlady

Onze nieuwe aanwinst Michèle brengt niet alleen een ferme dosis content skills met zich mee, maar heeft ook het talent om steeds maar meer katten in huis te halen. Welke gevolgen dat precies voor ons zal hebben, kunnen we nog niet helemaal inschatten. Maar als ze zoveel katten de baas kan, dan moet dat ook wel lukken met de collega’s.

Prijs op de Travel Awards

Onze klant Omnia Travel ging op de Travel Awards met de award voor beste sociale media lopen. Dikke proficiat aan hen en ook een beetje aan onszelf, want d-artagnan vult hun Facebook-, LinkedIn- en Instagrampagina met inspirerende reisupdates. Volgen maar!

Rugby Warrior

Eén extra collega en meteen dubbel zoveel spierkracht voor d-artagnan.
Vanaf nu tackelt rugbyspeler Bert Van Belle onze grafische opdrachten als Desktop Publisher. Als je mailt naar bert.van.belle@d-artagnan.be ben je dus maar beter heel vriendelijk. Zeg niet dat we je niet gewaarschuwd hebben.

Internationaal talent

Elf jaar geleden ruilde Astrid Crijns Nederland in voor België, en dat was duidelijk een goed idee. Ze studeerde af aan LUCA School of Arts in Gent en deed ervaring op als graphic designer, webdesigner en artdirector in verschillende sectoren. En ‘t wordt nog beter, want de Nederlandse Gentse kiest nu voor Brugge én voor d-artagnan.

Win een etentje in Brasserie Nieuwpoort

In het menu dat we voor Brasserie Nieuwpoort maakten, staat een wel heel lekkere advertentie. Ze is zo lekker dat Filip de volledige advertentie met plezier binnenspeelt. Raad hier hoelang hij daarover doet en maak kans op een etentje voor twee!

’t Cannes niet op!

Na onze awards op het Belgian Corporate Video Festival vallen we opnieuw in de prijzen. Deze keer niet in Brussel, maar wel in Cannes! Binnenkort komen zich hier twee zilveren dolfijnen met trots nestelen op onze prijzenkast. De ene komt uit de categorie Tourism Films, de andere uit Human Resources. Ontdek welke van onze video’s die awards gewonnen hebben.

5 tips voor rake radiospots

Je kan ze niet doorspoelen, niet wegklikken en niet overslaan: elke dag horen we massaal veel radiospots. Maar hoe zorg je ervoor dat je doelgroep er ook naar luistert? Ontdek onze 5 tips voor rake radiospots.

Welkom, Nils!

Nieuw, nieuwer, Nils! Hij vervoegt ons team als als Account Administrator en Junior New Business Developer. Als wat!? Leer ‘m beter kennen op onze blog.