achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

header_nietsuperzichtbaar

situation

Op 1 januari 2018 verhuisden de bevoegdheden Sport en Welzijn. Ze verlieten de provincie en gingen naar het Vlaamse niveau. Waar hebben we het provinciebestuur dan wel nog voor nodig? ’t Was een vraag die veel mensen zich stelden, en wij wisten er een antwoord op.

target

We vertellen alle West-Vlamingen op een leuke manier dat hun provincie misschien niet altijd superzichtbaar, maar wel supernuttig is. Denk maar aan de cursussen ter preventie van dodehoekongevallen, de projecten tegen wateroverlast of de provinciale domeinen. Het zijn maar enkele van de supernuttige initiatieven waar de provincie zich elke dag op een niet superzichtbare manier voor inzet.

 

action

De lijn ‘Niet superzichtbaar, wel supernuttig’ verschijnt op opvallende billboards in het straatbeeld. Verder is de zoekplaat de rode draad doorheen de campagne: en supernuttige extra voor wie zich verveelt in een bushokje. Vind jij het niet superzichtbare vlaggetje van onze provincie?

Ook op andere media zetten we de supernuttige provincie West-Vlaanderen in de kijker. Online banners nemen verschillende nieuwswebsites over en Lisa Naert pronkt met onze provincie op Radio 2 en Radio Nostalgie.

Radiospot Provinciedomeinen
Radiospot Fietsroutes
Radiospot Starters

De medewerkers van de provincie zetten het nieuwe jaar in met een bureauonderlegger en een frisse kalender met hun niet superzichtbare, maar wel supernuttige collega’s op de voorgrond. Of toch bijna.

result

Na de onzekerheid over het belang van onze provincie, hebben we West-Vlaanderen opnieuw op een positieve manier in de kijker gezet. Op west-vlaanderen.be deden meer dan 4 000 enthousiaste West-Vlamingen mee met de wedstrijd om een supernuttige verwenbox uit de streek te winnen.

deel deze case

ontdek andere cases

ontdek de case
ontdek de case