achtergrond cirkel Layer 1

Nieuw jong talent

Stagiaires Amber, Senne en Yentl

Ons creatief team kan even rekenen op drie extra spelers. Senne dribbelt iedereen voorbij met zijn video- en animatieskills, Amber scoort met haar knappe teksten en Yentl tackelt elk designprobleem. Over de middag trainen onze stagiaires hun precisie met een spelletje kubb in ‘t park.

Amber Van Overbeke
Content lover

Content lover Amber Van Overbeke

Amber studeert Meertalige Bedrijfscommunicatie aan de UGent en bij d-artagnan zit ze rond de contenttafel. Ze kauwt er op knapperige teksten en verse ideeën. Deze literature lover en travel addict is geboren in Wingene, leeft in Gent en staat op met zicht op de Brugse torens. Guilty pleasure? Natalia met Risin’ op volume duusd!

Senne Vanfleteren
Perfectionistische beeldenman

Jong talent & Perfectionistische beeldenman: Senne VanfleterenSenne zit in zijn laatste jaar Grafische en Digitale Media met als specialisatie Audio Visual Design. Hij leeft zich de komende weken uit met filmen, animeren en monteren. “Ik ben zeer kritisch over mijn werk en wil alles tot de perfectie drijven.’ Da’s alvast the perfect match met d-artagnan.

 

Yentl Longueville
Disney designer

Jong talent & Disney designer: Yentl LonguevilleDeze 21-jarige Bruggelinge studeert Grafische en Digitale Media aan de Arteveldehogeschool. Ze koos als afstudeerrichting voor Crossmedia Graphic Design. Yentl versterkt de komende weken ons team van designers. ‘Ik kom hier om bij te leren van de beste.’ Je kunt deze creatievelinge een plezier doen met een Disney- of… science fictionfilm.