achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

De Taart van West-Vlaanderen

situation

De West-Vlamingen zijn terecht trots op hun provincie, maar kunnen ze ook vertellen wat de provincie West-Vlaanderen precies doet? Omdat het antwoord op deze vraag niet makkelijk is, blijkt dat de bevoegdheden van de provincie te vaak onbekend terrein zijn. Dat willen wij counteren door het belang van onze provincie behapbaar te maken.

target

We herverdelen alles wat de provincie doet in drie domeinen: grond, voortdoen en jeunen.

Het provinciebestuur zorgt voor haar grond, zodat het er aangenaam is om te wonen en te werken. Op die grond werkt de West-Vlaming hard. Voortdoen en ondernemen dragen bij tot onze welvarende regio. West-Vlaanderen is een gastvrije plek waar iedereen zich jeunt, met een recreatief aanbod dat we promoten tot ver buiten onze grenzen.

Nu we de drie domeinen bepaald hebben, gaan we op zoek naar een manier om die te visualiseren.

action

Sarah Vandeursen duikt de keuken in en bakt een taart met alle ingrediënten van de provincie. De heerlijke Taart van West-Vlaanderen bestaat uit drie lagen: grond, voortdoen en jeunen.

De video ging in première op de nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers van de provincie, waar de aanwezigen op de foto gingen met onze standee en elk een stukje van de taart mee naar huis kregen. Deze interne campagne was de kick-off voor volgende campagnes die ook extern uitgerold zullen worden.

deel deze case

ontdek de andere cases

ontdek de case
ontdek de case