achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

header

situation

UNILIN investeert volop in technologische innovatie en is dan ook op zoek naar techniekers en machinebedieners om het team te versterken. De nieuwe medewerkers komen terecht op een werkplek vol high tech snufjes en een toffe sfeer.

target

Met een interactieve virtual reality film kunnen sollicitanten zelf beleven hoe een werkdag bij UNILIN eruit ziet. Ze krijgen thuis een VR-bril toegestuurd en kunnen zo met hun smartphone de UNILIN-werkvloer ontdekken. Via een leuke game kunnen ze zelf al even de handen uit de mouwen steken als technieker of machinebediener. Op het einde van de film kunnen ze meteen solliciteren.

Ook de huidige werknemers krijgen een VR-bril om hun werkplek te tonen aan vrienden en familie. Op jobbeurzen komt een opvallende UNILIN VR-stand, zodat geïnteresseerden meteen virtueel kunnen rondkijken.

Ook benieuwd naar deze unieke 360° ervaring?

Ontdek UNILIN in VR
amber_met_vr_bril
vr_bril_met_beeld

results

Na de lancering van onze VR-rekruteringscampagne kreeg UNILIN heel wat persaandacht. Talent director Nick Leenaert werd geïnterviewd in een nieuwsuitzending op Radio 2 en er verschenen enkele artikels online.

 

Nieuwsuitzending Radio 2
VR-brilletjes

deel deze case

ontdek andere cases

ontdek de case
ontdek de case