D'Artagnan Logo

the employer branding agency

Ambulance ambianceAmbulance ambiance

  • DIGITAL & social
  • employer branding
  • design & branding

Ziekenhuizen over heel België zijn op zoek naar extra medewerkers. En dat is bij AZ Zeno niet anders. Onlangs openden ze zelfs een gloednieuw ziekenhuis in Knokke-Heist dat nog helemaal gevuld moest worden. Ook voor de vestigingen in Blankenberge en Maldegem is AZ Zeno altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Elke sollicitatie een feestje!

Elke sollicitatie een feestje!

Het Laatste Nieuws

Nood aan een nieuwe job? Wij pikken je op!

Vandaag de dag komen verpleegkundigen niet zomaar naar je toe, dus gaan wij ze zelf ophalen. Wie wou solliciteren, kon met een druk op de knop onze ambulance ambiance bellen. Die kwam de sollicitant dan met veel toeters en bellen oppikken voor een sollicitatiegesprek. En dat terwijl ze naar hun favoriete feestmuziek luisterden!

Ontdek onze resultaten in onze casemovie

Feestje in de krant, op radio en TV

Bij de lancering werd onze campagne meteen opgepikt door de pers. De journalisten van o.a. VTM Nieuws, Het Nieuwsblad en HLN reden met ons mee en de bal ging aan het rollen. Onze campagnevideo werd 218 839 keer bekeken en 3827 mensen surften naar de website.

Onze ambulance is al 104 keer moeten uitrukken: niet om levens te redden, maar wel om carrières een boost te geven.

Bezoek de campagnewebsite

De creativiteit bij ziekenhuizen is heel groot

De creativiteit bij ziekenhuizen is heel groot

VRT NWS

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*