D'Artagnan Logo

the employer branding agency

PanquinPanquin

  • digital & social
  • design & branding
  • media buying
Prestige. Quality. Nature.

Panquin is een luxueus vastgoedproject op een indrukwekkende locatie. Het ligt aan de rand van het Park van Tervuren en vlak naast het historische Hoefijzercomplex uit de 18de eeuw. Een plaats die barst van de geschiedenis. Aan ons om dat rijke verhaal te vertalen naar een frisse communicatiestijl.

We gaan voor een puur zwart-witlogo dat rust en luxe uitstraalt. Ook in de huisstijl speelt rust de hoofdrol, met veel witruimte en een stijlvol font. De baseline ‘Prestige. Quality. Nature.’ vloeit voort uit de medeklinkers van de naam Panquin.

Website die doet dromen

Het project kreeg een uitgebreide website die de relaxte sfeer van wonen in Panquin weerspiegelt. Met veel witruimtes en sprekende sfeerbeelden creëren we een stijlvol verhaal.

Een plaats met een verhaal

Met een combinatie van renders en fotografie van de omgeving maken we een video die de sfeer van Panquin laat voelen. Naast de luxueuze appartementen toont de video ook hoe het hoefijzercomplex zal gerenoveerd worden tot een hotel en wat er te beleven valt in de directe omgeving van het project.

Troeven in de kijker

Van de campagnevideo maakten we drie kortere afgeleiden, die elk een specifieke troef van Panquin uitlichten. Deze video’s van een dertigtal seconden worden slim ingezet om de doelgroep te bereiken op sociale media.

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*