D'Artagnan Logo

the employer branding agency

you shape the cityyou shape the city

  • DIGITAL & social
  • design & branding

Kortrijk, meet LandMarck!

De voormalige Van Marcke site in Kortrijk krijgt een nieuw leven! Er komt een duurzaam woon- en werkproject voor jong en oud. Maar voor het zover is, krijgt de site een tijdelijke invulling. Onder de naam LandMarck krijgen buurtbewoners, startende ondernemers en jong talent de kans om het beste en creatiefste van zichzelf te geven. Het is een project voor en door de Kortrijkzanen, met steun van de stad en de creatieve touch van d-artagnan.

What's in a name?

LandMarck is een verwijzing naar de vroegere thuisbasis van Van Marcke, Belgisch marktleider in de verdeling van sanitair en verwarming. Met LandMarck, letterlijk ‘mijlpaal’, zetten we Kortrijk mee op de kaart als innovatieve en ondernemende stad. Terwijl de baseline “you shape the city” iedereen uitnodigt om de creatieve handen uit de mouwen te steken. Er zijn namelijk heel wat vrije ruimtes op de site die wachten op een originele invulling. Kom jij je plekje claimen als LandMarck local?

Let's get creative

De nieuwe website volgt de huisstijl en funky tone of voice. Verdwaal op de pagina tussen de stories, locals, updates en contact tabs en kom alles te weten over de nieuwe hotspot. Neem zeker ook even een kijkje naar het interactief luik waarin je in no time de LandMarck zone van jouw favo local kan terugvinden.

Dynamic branding

Net als LandMarck gaan we te werk in 3 fases. We eren het rijke verleden van de site, zorgen voor een bruisende invulling in het heden en kijken met spanning uit naar de toekomst en de aanleg van het nieuwe stadsdeel. Daarom gaan we aan de slag met een dynamische en tijdloze branding die deze evolutie en flexibiliteit perfect weerspiegelt. Zowel de kleuren als de baseline zullen mee evolueren met de tijd en de vooruitgang van het project.

Van alle marckten thuis

Naast de nieuwe website en nieuwsbrief stunten we ook op social. Op Facebook, Instagram en LinkedIn trekken we de kleurrijke huisstijl door en creëren we informatieve content die doet verlangen naar meer. Hé, volg jij LandMarck al?!

Go loco!

Aan alle jonge starters, creatievelingen en ondernemers: vind je draai in LandMarck maar geef vooral een draai aan Kortrijk. Word LandMarck local! 
En zet je creatieve ideeën om in iets tastbaars. Ontdek hoe je een local kan worden op landmarck.be

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*