D'Artagnan Logo

the employer branding agency

het brugge in brugge tripelhet brugge in brugge tripel

Palm

  • DIGITAL & social
  • campaigns

Brugge Tripel is een bier met een sterke geschiedenis in de West-Vlaamse hoofdstad. Het bier werd jarenlang in het centrum van de stad gebrouwen. In 2003 nam Palm Breweries Brugge Tripel over, maar dat betekent niet dat de Brugse roots verloren gaan. Integendeel: Brugge Tripel is en blijft een historisch stadsbier om trots op te zijn. We maken dat duidelijk aan alle Bruggelingen door het bier te verankeren in hun stad.

Content om op te klikken

Op Facebook en Instagram inspireert Brugge Tripel met sfeervolle stadsbeelden en engagerende content. Wedden dat je goesting krijgt in ’n Brugge Tripel als je door de pagina’s scrollt?

Natuurlijk mag de fun niet ontbreken. We lanceren geregeld een wedstrijd of actie met een ferme knipoog naar de Brugse geschiedenis.

Brugge Tripel is ook aanwezig op culturele evenementen in de stad. Op tentoonstellingen in o.a. De Tank en Atelier Serruys kan je genieten van het Brugse goud.

biljet geven, afstempelen en drinken maar

Toosten op het nieuwe Gruuthuse

Om te vieren dat de renovatie van het Gruuthuse museum klaar is, trakteerden we 1000 Bruggelingen op een frisse Brugge Tripel. Op stemdag trokken ze met hun stembiljet massaal naar het museum.

landingpage views
gratis Brugge Tripels
unieke gratis glazen
k
launch reach campaign
k
views aftermovie

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*