achtergrond cirkel Layer 1

You go girls!

d-artagnan verwelkomt 5 nieuwe ‘spicy’ girls. De dames verschillen erg van elkaar, maar hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze zijn super enthousiast en gemotiveerd om er een geweldige stage van te maken.

Joyce Vercaigne
sweet spice


Joyce studeert global business management in Vives Brugge. Ze versterkt ons account team en swingt met de wensen van de klant.
In de douche zingt ze haar lijflied ‘I’ll be there for you’ van de serie Friends die ze tientallen keren opnieuw zag. Naast haar zang-en danscarrière geniet Joyce graag van het mooie weer op een terrasje met haar vriendinnen.

 

Gaëlle Lewyllie
wandering spice

Gaëlle zit in haar laatste jaar communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool in Gent. Ze zit rond de contenttafel en danst haar weg door alle sociale mediakanalen.  Ze is een echte teamplayer en brainstormen is haar favoriete taak. Gaëlle woont in Brugge maar gaat graag terug naar Gent om aan de Graslei een ‘roseetje’ te drinken met haar vriendinnen. Het liefst trekt ze met haar fototoestel op pad om nieuwe werelden te ontdekken.

 

Zoë Sileghem
optimistic spice

Zoë studeert beeldende vormgeving studio reclame aan LUCA School of Arts in Gent. Ze pendelt samen met Julie van 9000 naar 8000. Zoë blaast met haar optimistische lach nieuw leven in ons creatieve team en  tokkelt elke dag nieuwe concepten uit haar gitaar. Daarnaast is ze een hele sportieve dame die graag met haar vriendinnen geniet van de zon.

 

Julie Poisquet
creative spice 

Ook Julie studeert beeldende vormgeving studio reclame aan LUCA School of Arts in Gent. Julie komt met een kritische blik ons creatieve team aanscherpen. Ze is afkomstig van ‘den Limburg’ maar spendeert haar tijd liever op kot in Gent. Naast Bocca eten en ‘chillen’ met haar kat is Julie ook gepassioneerd door fotografie. “Ik omring me graag door positieve en gemotiveerde mensen”. Bij d-artagnan zit ze dus perfect op haar plaats.

 

Josephine Coelembier
multilingual spice

Last but not least: Josephine. Ze studeert meertalige communicatie aan de UGent. Tijdens het academiejaar kan je haar vinden in de bruisende studentenstad Gent, maar in het weekend daalt ze met veel plezier af naar Brugge. Gedurende de maand april walst Josephine tussen het contentteam en het accountteam. Naast haar liefde voor talen, reist ze ook erg graag. Tijdens haar Erasmusverblijf ontdekte ze haar guilty pleasure: reggaeton. Sit back and relax want Josephine tovert onze teksten om tot meertalige manuscripten.