achtergrond cirkel Layer 1

Tip! Navigeer makkelijk door de berichten met je pijltjestoetsen.

Zoek geen uitvlucht

situation

Tijdens de grote appartementsbrand van juni 2017 in Londen lieten bijna 60 mensen het leven. Een drama dat kon vermeden worden: ‘Als we preventie uit het oog verliezen, kunnen de gevolgen catastrofaal zijn’, meldde brandspecialist Siegfried Evens.

 

target

RAS Security Expert wil het aantal doden door woningbrand op nul krijgen. Want ook in België komen elk jaar gemiddeld 59 mensen om in een brand. We willen iedereen ervan bewustmaken dat brandpreventie écht levens kan redden. Ook dat van jou.

RAS Security Expert wil daarom 10.000 gratis rookmelders ter plekke komen installeren en iedereen in Vlaanderen en Wallonië bewust maken van de noodzaak van kwalitatieve brand- en rookmelders.

Onze Security experts geven u ook graag algemeen veiligheidsadvies.

___

Op Batibouw kreeg iedere bezoeker van onze beurssstand een key card. Enkele van deze kaarten gaven toegang tot onze prijzenpot. Uiteraard werd alles minutieus vanuit verschillende hoeken gefilmd door onze gespecialiseerde camera’s.

 

 

action

Zoek geen uitvlucht: Een heldere boodschap gekoppeld aan een direct campagnebeeld waarmee we on- en offline een uitgebreide bewustmakingscampagne uitrolden.

We trokken de straat op en stelden de mensen voor de keuze: een leuk cadeau of een rookmelder. Wat zou jij kiezen?

results

De campagne zorgt voor een sterk engagement en brede bewustwording. De cijfers gaan in stijgende lijn en de Security Experts worden meer en meer dé referentie op vlak van brandpreventie. Ambassadeurs die vooral een persoonlijk verhaal willen brengen over de noodzaak van kwalitatieve brand- en rookdetectie.

deel deze case

ontdek andere cases

ontdek de case
ontdek de case