D'Artagnan Logo

the employer branding agency

employer branding
experts 
employer branding
experts 

Het juiste talent aantrekken. Bekend staan als aantrekkelijke werkgever. Je verhaal vertellen én tonen aan de wereld. Een geslaagde employer brand creëren, op een creatieve en conceptuele manier. We kunnen niet wachten om jouw bedrijf op de kaart te zetten!

a taste of our latest work

what we dowhat we do

Jouw (werkgevers)merk naar een hoger niveau tillen. Dat doen we doelbewust, met een onderbouwde strategie én tonnen ervaring onder de arm. 

strategy

Geen succesvolle employer brand zonder de identiteit van je bedrijf te kennen of te bepalen. Jij geeft ons de info, wij gaan op onderzoek en schrijven er een mooi verhaal over.

corporate identity

Een employer brand die op punt staat, verdient een etalage. Dankzij onze knowhow op dit terrein bereiken we de juiste mensen. Met unieke, onvergetelijke en opvallende advertenties, zowel on- als offline. 

recruitment campaigns 

Social media is jouw digitaal visitekaartje. Van LinkedIn tot TikTok: onze contentexperts ontzorgen je volledig op dit vlak en onderhouden probleemloos elk kanaal. 

social & digital

Het oog wil ook wat. Meer zelfs: Een beeld trekt de aandacht en zorgt voor merkherkenning. Ons designteam wordt graag uitgedaagd en blijft verbazen met oogverblindend werk. 

design & branding

Mooi werk maken is één ding, maar je moet ze ook kunnen tonen aan de wereld. Jouw campagne op de radio, in het straatbeeld, op nationale televisie of in de cinema? Say no more! 

media buying

Sinds onze samen­werking met
d-artagnan komt 80% van de instroom via onze eigen kanalen."

Anouk Devriendt, PepsiCo

Dankzij de kleurrijke campagne van d-artagnan konden we 120 nieuwe medewerkers verwelkomen in amper 90 dagen!"

Machteld Van Opstal, OLVZ

In 2 jaar tijd is de gemiddelde rekruteringskost met maar liefst 50% gedaald. Er zijn nog nooit zoveel sollicitaties geweest en vacatures worden een pak sneller ingevuld.

Bart Heyvaert, Soudal

burger king

Bij Burger King kan iedereen vollenbak zichzelf zijn. Dat toonden we in deze employer branding campagne. Eentje die draait om authenticiteit en dat allemaal in een tone of voice die helemaal Burger King is: bold, gevat en to the point. Een aanpak die zeker de jongere generatie sollicitanten weet te waarderen.

cijfers

k
applications
m
views

Orange

Voor Orange gingen we aan de slag met zelf verzamelde data en bouwden daarrond een volledig nieuwe employer brand. In de hoofdrol? De eigen medewerkers natuurlijk! We gaven de
jobsite een frisse make-over en zorgden ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan de voorkeuren van de bezoeker. Een geslaagde employer branding campagne, waarmee we ook meerdere prijzen in de wacht sleepten!

cijfers

k
shares
m
views

top resultstop results

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*