D'Artagnan Logo

the employer branding agency

employer branding
experts 
employer branding
experts 

Het juiste talent aantrekken. Bekend staan als aantrekkelijke werkgever. Je verhaal vertellen én tonen aan de wereld. Strategische inzichten krijgen voor geoptimaliseerde communicatie. Interne en externe campagnes uitrollen ... Wij regelen het allemaal! Klop gerust aan met je kleine of grote vragen, we vinden ongetwijfeld een aanpak die binnen je budget past. 

a taste of our latest work

what we dowhat we do

Grote of kleine onderneming, we zetten onze hr-bril op en duiken in jullie bedrijfscultuur waar we alles gaan meten: van engagement tot communicatie en van culturele gedragingen tot de algemene sfeer. Met die kennis gaan we enthousiast en voorbereid aan de slag.  

audit

Samen schetsen we de grote lijnen van jullie employerbrandingstrategie zodat jullie verhaal gehoord én onthouden wordt. Dat doen we door de juiste instrumenten en kanalen te kiezen die écht bij jullie passen.

strategy

We formuleren jullie werkgeversbelofte (EVP) en bijhorende merkpijlers. Samen brengen we ze tot leven aan de hand van een creatief & duurzaam concept mét indrukwekkend design die de basis vormt voor jullie langetermijnstrategie.

express

Een mooi verhaal verdient een podium! We zetten jullie employer brand in de spotlight, zowel intern als extern. Een aantrekkelijke jobsite, interessante referral campagnes, opvallende on- en offline rekruteringscampagnes en content die blijft hangen.  

share

Sinds onze samen­werking met
d-artagnan komt 80% van de instroom via onze eigen kanalen."

Anouk Devriendt, PepsiCo

Dankzij de kleurrijke campagne van d-artagnan konden we 120 nieuwe medewerkers verwelkomen in amper 90 dagen!"

Machteld Van Opstal, OLVZ

In 2 jaar tijd is de gemiddelde rekruteringskost met maar liefst 50% gedaald. Er zijn nog nooit zoveel sollicitaties geweest en vacatures worden een pak sneller ingevuld.

Bart Heyvaert, Soudal

burger king

Bij Burger King kan iedereen vollenbak zichzelf zijn. Dat toonden we in deze employer branding campagne. Eentje die draait om authenticiteit en dat allemaal in een tone of voice die helemaal Burger King is: bold, gevat en to the point. Een aanpak die zeker de jongere generatie sollicitanten weet te waarderen.

cijfers

k
applications
m
views

Orange

Voor Orange gingen we aan de slag met zelf verzamelde data en bouwden daarrond een volledig nieuwe employer brand. In de hoofdrol? De eigen medewerkers natuurlijk! We gaven de
jobsite een frisse make-over en zorgden ervoor dat de website zich automatisch aanpast aan de voorkeuren van de bezoeker. Een geslaagde employer branding campagne, waarmee we ook meerdere prijzen in de wacht sleepten!

cijfers

k
shares
m
views

PC Sint-Amandus

Om PC Sint-Amandus als aantrekkelijke werkgever in de markt te zettten, creëerden we een test waarmee de doelgroep ontdekte welke zintuigen bij hen het sterkst ontwikkeld zijn. Op basis van de antwoorden werd een kleurencombinatie gecreëerd, waarbij elke kleur voor een specifiek zintuig staat. Hoe meer een bepaalde kleur voorkomt, hoe sterker het zintuig. Die 6 elementen vormen samen … het unieke zintuig voor zorg!

cijfers

k
clicks
m
views

top resultstop results

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*