D'Artagnan Logo

the employer branding agency

employer branding: de podcastreeksemployer branding: de podcastreeks

Samen met #ZigZagHR, dé HR-community voor progressieve HR-professionals in België, lanceren we een 3-delige podcastreeks over de do’s en dont’s van employer branding. Onze CEO Ignace Van Avermaet bespreekt verschillende thema’s en brengt elke aflevering een interessante gesprekspartner mee. 

Aflevering 1: Soudal

We trappen de podcastreeks af met een interessant gesprek over hoe Soudal en d-artagnan het verschil maakten in de strijd om talent. Ignace Van Avermaet en Bart Heyvaert, Group HR Director bij Soudal delen hier hun expertise. 

Beluister de podcast op Spotify
Beluister de podcast op Apple Podcasts

Aflevering 2: Orange

Hoe belangrijk is creativiteit en authenticiteit bij het creëeren van een employer brand? Annelore Marynissen, Corporate Communication Manager bij Orange & Ignace Van Avermaet spreken zich hierover uit in de tweede podcastaflevering! 

Beluister de podcast op Spotify
Beluister de podcast op Apple Podcasts

Aflevering 3: ALDI

We sluiten de podcastreeks af met een gesprek tussen Ignace Van Avermaet en Sophie Hoornaert, HR-manager en People Acquisition bij ALDI. Ze vertelt hoe ze de sprong maakten van een bedrijf waar veel vooroordelen over bestaan tot populaire werkgever dankzij een geslaagde employer brand! 

 

Beluister de podcast op Spotify
Beluister de podcast op Apple Podcasts

deel op socials

Hulp nodig bij de uitrol van jouw employer branding?Hulp nodig bij de uitrol van jouw employer branding?

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*