D'Artagnan Logo

the employer branding agency

allinox knows what’s cookingallinox knows what’s cooking

Allinox

https://allinox.be/

 

  • Design & branding
  • Digital & Social
  • Strategy

Op het menu: een rebranding én een nieuwe website voor Allinox! De naam doet misschien niet onmiddellijk een belletje rinkelen, toch is Allinox wereldwijd in heel wat keukens te vinden. Ze ontwikkelen, ontwerpen en distribueren kookgerei over de hele wereld en hebben een gevarieerd aanbod van private label producten. Daarnaast hebben ze ook hun eigen merken, waaronder Kitchen Fun en Beka.

Allinox is mee met alle trends in kookgerei, maar hun eigen merk kon een opfrissing gebruiken. Daarom gaven wij het familiebedrijf een stijlvolle make-over!

we serve. you cook.

Met deze baseline is alles gezegd. In zo weinig mogelijk woorden omschrijven we waarvoor Allinox staat, wat meer is dan enkel ontwikkelen en distribueren. Ze bieden op maat gemaakte producten aan voor heel wat bedrijven, waaronder supermarkten. En dat doen ze steeds met passie! Hun doel? Gezellige momenten en een heerlijke maaltijd creëren in de keuken.

innovatief en dynamisch

We kozen voor een dynamisch logo waarbij de cirkels verwijzen naar hun divers aanbod van kookgerei. Die cirkels passen we op verschillende manieren toe waardoor we steeds hetzelfde logo herkennen, ook al is het 3x anders. De felle accentkleuren als contrast met het zwart-witte kleurenpalet geven het logo extra pit.

smaakvolle website

Scroll door de website en leer allinox kennen op desktop of mobiel. De cirkels van het logo komen geanimeerd terug doorheen de website of als call to action button.

De creatieve copy is een knipoog naar hun branche en zorgt voor een professionele maar aangename tone of voice. Zo doen we de bezoeker honger krijgen naar een samenwerking met Allinox!

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*