D'Artagnan Logo

the employer branding agency

wij herbestemmen erfgoedwij herbestemmen erfgoed

  • DIGITAL & social
  • design & branding

Herbé is een specialist in de herbestemming van erfgoedprojecten. Het studiebureau werd opgericht door vier experts die al jarenlang professioneel bezig zijn met archeologie, restauratie, interieur en herbestemming, elk in hun eigen onderneming.

Aan ons om van dit nieuwe initiatief een sterk merk te maken. We maakten een logo dat ingaat tegen het beeld dat de meeste mensen van erfgoed hebben. Niet stoffig en ouderwets, wel jong en rechtdoorzee. De lijnen die verdwijnen staan symbool voor de herbestemming van erfgoedprojecten: sommige delen maken plaats voor een nieuwe invulling, terwijl waardevolle elementen behouden blijven.

Balanceren tussen oud en nieuw

De gekozen lettertypes accentueren het contrast tussen oud en nieuw. Het logo is strak, terwijl de tekst op het tweede niveau een stuk klassieker oogt. Hetzelfde effect creëren we met de beeldvoering, een mooi contrast met de strakke vormgeving en kleur van de patronen. Diezelfde vormgeving zal ook perfect dienstdoen als signalisatie rondom toekomstige projecten.

Vooruitstrevende elegantie

Ook online zetten we Herbé in de kijker als een vernieuwende erfgoedspecialist. We ontwierpen een innovatieve website vol animaties die de erfgoedprojecten tot leven doet komen. Ook hier komt de combinatie van verfijnde en strakke elementen mooi tot z’n recht.

Een website die leeft

De website werd door ons vormgegeven en gebouwd op een CMS platform. Dat is een gebruiksvriendelijk systeem waarin iedereen zelf content kan toevoegen, zonder dat de stijl van de website verloren gaat. Via eenvoudige templates kunnen onze content creators hun blogberichten en nieuwe projecten uploaden. Zo wordt de website goed onderhouden en blijft die leven.

Zonder onlineadvertenties lokte de website al 1500 bezoekers die gemiddeld anderhalve minuut op een pagina blijven. Een straf resultaat voor een nieuwe speler in een nichemarkt als erfgoed.

“Samen geven we erfgoed een creatieve invulling.”

specialisten op sociale media

Op Facebook, Instagram en LinkedIn profileren we Herbé als de referentie in hun vakgebied. In maandelijkse blogberichten delen we nieuws en interessante inzichten uit de sector. Dat alles wordt vormgegeven in een strak kader zodat Herbé over alle kanalen heen dezelfde uitstraling behoudt.

k
bezoekers
min
gespendeerde tijd per pagina
k
bereik op social media
reacties op social media

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*