D'Artagnan Logo

the employer branding agency

de jobsite van Lotus smaakt naar meerde jobsite van Lotus smaakt naar meer

  • DIGITAL & social
  • employer branding
  • strategy
  • design & branding

Lotus Bakeries blijft internationaal sterk groeien. En wie groei zegt, zegt ook jobs. Véél jobs. Maar hoe breng je al die verschillende vacatures van over de hele wereld bij elkaar? Met de gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke Lotus Bakeries jobsite natuurlijk! 

Krijg de smaak te pakken

Een goede jobsite is meer dan alleen een overzicht bieden van alle vacatures. Het is ook een volledige on-brand kennismaking met je bedrijfsverhaal en -cultuur. Geen generische pagina’s en lay-out dus, maar verrast worden bij elke keer je klikt of scrolt.

En verrassen doen we meteen al op het startscherm van de jobsite. Want jij bepaalt hoe Lotus Bakeries zich aan jou voorstelt. Voer je naam en favoriete koekje in, en automatisch gepersonaliseerde tekst en animaties zorgen voor een unieke gebruikerservaring.

Kleine koekjes, grote werkgever

Lotus Bakeries is een werkgever met internationale uitstraling en ambitie. Niet alleen hun indrukwekkende productassortiment maar ook hun jobsite weerspiegelt dit. Gebruikers kunnen in drie verschillende talen door de jobsite navigeren terwijl het webdesign, foto’s en video zorgen voor een passende look-and-feel. We hebben de bestaande huisstijl gevolgd en gebruikten aantrekkelijke animaties en interactieve features om een eigentijdse en aantrekkelijke jobsite te designen.

Crunchy careers

Aan de hand van een overzichtelijk grid met info over de verschillende teams, locatie en functievereisten, zetten we de crunchy careers van Lotus Bakeries wereldwijd in de kijker. Dankzij extra zoekfilters en de mogelijkheid om op jobs te zoeken, brengen we nóg gerichter de juiste kandidaten tot bij de juiste vacatures.

Het delen van Lotus Bakeries jobs is trouwens net zo gemakkelijk als ze ontdekken met behulp van de ‘Deel deze job’ hoofdknop op de volledige jobpagina.

Heb je de Lotus Bakeries smaak te pakken? Of wil je onze jobsite expertise aan het werk zien? Bezoek dan zeker lotusbakeriesjobs.com!

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*