D'Artagnan Logo

the employer branding agency

De ZorgbrigadeDe Zorgbrigade

Wit-Gele kruis

  • DIGITAL & social
  • employer branding

Het Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen is een pionier op vlak van innovatieve thuisverpleging. Dit moet zichtbaar zijn in de communicatie, zodat artsen, sollicitanten en eigen medewerkers weten waarvoor de organisatie staat. Wij zetten hun identiteit duidelijk op de kaart.

Hedendaagse helden

Het feeërieke campagnebeeld beeldt de helden van vandaag uit op een paard en op een adelaar. Dit zijn metaforen voor intelligentie en wendbaarheid, inzicht en scherpzinnigheid. Allemaal eigenschappen van de medewerkers.

‘De Zorgbrigade’ is de nieuwe naam voor het uitgebreide netwerk van verpleegkundigen dat klaarstaat om jou te helpen. De baseline ‘We komen graag bij je langs’ onderstreept die filosofie.

We gaan op queeste

Die profilering trekken we door in de rekruteringscampagne. d-artagnan creëerde een video- en radiospot en werkte de website dezorgbrigade.be uit.

Online werden Facebookadvertenties en YouTube-preroll advertenties ingezet om de juiste doelgroepen te overtuigen de vacatures van De Zorgbrigade te bekijken.

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*