D'Artagnan Logo

the employer branding agency

OstendersOstenders

  • DIGITAL & social
  • employer branding
  • strategy

Az Damiaan in Oostende is een fantastisch modern ziekenhuis waar het fijn is om te werken. De geweldige collegiale sfeer in het ziekenhuis is volgens de medewerkers zelf de grootste troef van Az Damiaan als werkgever.

Toch zijn er heel wat openstaande vacatures. Niet alleen voor verpleegkundigen, maar ook in het schoonmaakteam, de keuken en de administratieve afdeling.

simpele vacature is passé

6 afleveringen vol spanning, romantiek en ferme cliffhangers

De eigen medewerkers staan in de spotlights. We volgen ICT’er Antoon die z’n vriendin en apotheekassistente Joyce ten huwelijk wil vragen. Maar dat lukt niet zomaar… Tijdens Antoons avontuur komen alle verschillende functies én mooie werkomgeving uitgebreid in beeld.

Binge-worthy business

Ostenders is even heerlijk verslavend als de echte Grey’s Anatomy. Zo verslavend dat we zelf de shortlist in Cannes haalden en heel wat extra awards (CBA & BOCA) mee naar huis mochten nemen. Ook de collegialiteit in het ziekenhuis schoot de lucht in. De medewerkers leerden elkaar beter kennen en zijn fier op hun ziekenhuis. Az Damiaan werd de referentie voor andere ziekenhuizen en vulde zonder problemen de openstaande jobs in.


het ostenders-effect: supertrotse, nieuwe medewerkers


het ostenders-effect: supertrotse, nieuwe medewerkers

AZ Damiaan

what's next?

Trots om Ostender te zijn

Het topteam van Az Damiaan blijft op zoek naar nieuwe collega’s. Eerst werd onze mini-serie Ostenders, met de medewerkers in de hoofdrol, een echte blockbuster. Vervolgens vereeuwigden we hen in de duinen, Hollywood-style!

Helden in de hoofdrol

Om de openstaande vacatures extra punch te geven, kreeg elke collega zijn of haar eigen trailer. Daarin vertellen ze als trotse Ostender waarom ze hun job met hart en ziel doen.
En net zoals echte filmsterren spelen ze hun rol glansrijk.

filmsterren gespot

De testimonials verzamelen we op de campagnewebsite www.ostenders.be, waar je je kan verdiepen in een toekomstige rol als verpleegkundige, uroloog, teamleider, stafmedewerker … Ook de troeven van Az Damiaan als filmset spelen we uit.

We adverteren met de video’s op social media en versterken de campagne met Google Ads.

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*