D'Artagnan Logo

the employer branding agency

De gezichten van bpostDe gezichten van bpost

  • Campaigns
  • Employer branding
  • Digital & social
  • Strategy
  • Media Buying

Je pakjes voor onder de kerstboom veilig aan huis geleverd krijgen. Je oma verrassen met een kaartje. Of de webshop van je winkel laten draaien. Dat en zoveel meer kan alleen maar dankzij de medewerkers van bpost, want samen krijgen zij heel wat voor elkaar.  

Tijd om de mensen achter de uniformen te tonen. Om de meer dan 27 000 mensen met ongelooflijk veel drive en goesting in de kijker te zetten. Want zij zijn de gezichten van bpost.

De gezichten voor de camera

Op de campagnebeelden schitteren de echte gezichten van bpost. Allemaal straffe mannen en vrouwen die door hun eigen collega’s genomineerd werden om het gezicht te worden van onze campagne.

We zetten de beelden eerst intern in om de mensen te bedanken, en daarna ook extern om nieuwe collega’s mee te rekruteren.

Zoveel talenten

Bij bpost werken straffe, moedige, aparte, vrolijke … maar vooral veel fiere gezichten. En voor elk van die talenten is er een passende job. Want bij een van de grootste werkgevers van België vindt iedereen een uitdaging en zijn de doorgroeimogelijkheden eindeloos.

#wearebpost

Op Facebook, Instagram en LinkedIn bereiken we een breed publiek met de campagnevideo. In een tweede fase gaan we de doelgroepen gericht aanspreken met de voordelen van een job bij bpost. De advertenties leiden naar wearebpost.be: een pagina met alle info over werken bij bpost en een link naar de vacatures.

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*