D'Artagnan Logo

the employer branding agency

welkom in het kleurrijkste ziekenhuis!welkom in het kleurrijkste ziekenhuis!

 

  • Design & branding
  • Employer branding

Wie aan een ziekenhuis denkt, denkt aan neutrale kleuren als wit en grijs, maar het OLV Ziekenhuis is allesbehalve zwart-wit. Hier werk je in een familiale sfeer waar authenticiteit, respect en diversiteit centraal staan. Dat willen we graag in de verf zetten! Letterlijk dan. Want met onze employer branding campagne tonen we dat er in de OLV vestigingen in Aalst, Asse en Ninove altijd iets kleurrijks te beleven valt!

ad some colour

Om onze campagne in het oog te laten springen kozen we een design met felle kleuren en speelse vormen. De illustraties, in combinatie met de kleurgradaties uit het logo van OLV, laten je meteen aan het ziekenhuis denken en zorgen voor een herkenbaar, grafisch verhaal. Zo wordt onze kleurrijke campagne veel meer dan rekrutering alleen. De opgefriste werkomgeving heeft een positieve invloed op het werkplezier van de medewerkers en het welzijn van de patiënten.

kleurrijke make-over

In een eerste fase verrasten we de medewerkers met een bontgekleurde make-over van de 3 OLV vestigingen. Zo staken we de voorgevel, liftkoker, en de interne communicatiepanelen van de ziekenhuizen in een kleurrijk jasje. Ook een opvallende mailsignatuur, interne affiches, materiaal voor jobbeurzen en een flashy MUG wrap mochten zeker niet ontbreken! Binnenkort steken we nog een tandje bij met een online campagneplan met testimonialvideo’s.

een gouden jobsite

Klaar voor een rooskleurige toekomst bij OLV? Super! Op onze gloednieuwe jobwebsite www.jobvolkleur.be vertellen we je in geuren en kleuren over OLV als werkgever en kan je de openstaande vacatures bekijken. Neem je even een kijkje?

other clean casesother clean cases

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*