D'Artagnan Logo

the employer branding agency

poetshulp zkt poetshulppoetshulp zkt poetshulp

  • DIGITAL & social
  • employer branding
  • strategy

Familiehulp is de partner voor zorg, ondersteuning en huishoudelijke hulp voor iedereen in Vlaanderen en Brussel. Met een passie voor mensen maken ze het leven van hun klanten graag iets gemakkelijker.

De vraag naar nieuwe poetshulpen was nog nooit zo groot. Die vacatures ingevuld krijgen is daardoor niet zo vanzelfsprekend.

We hebben een goeie binnenkopper nodig. 1 op de 10 poetshulpen van Familiehulp poetst al bij een collega. Zelfs de poetshulpen willen dus een poetshulp! Logisch, want wie komt nu niet graag op zijn gemak thuis in een netjes gepoetst huis?

But first, let’s rally our forces

We richten onze pijlen eerst intern. Aangezien heel wat poetshulpen zelf een poetshulp hebben of willen, kunnen ze een jaar lang gratis poetshulp winnen. Het enige dat ze daarvoor moeten doen is een vriend, vriendin of familielid uitnodigen om bij Familiehulp aan de slag te gaan.

we werkten met smart ads op VIER en VIJF om gericht te adverteren

As seen on tv: poetsambassadeurs

Intern bleef onze rekruteringscampagne lang hangen bij de poetshulpen. Zij waren vooral trots over hun tv-spots en de opwaardering die het beroep kreeg. Niet alleen in België, maar ook onder de poetshulpen zelf creëerden we heel wat awareness. Oh ja, en we haalden ook veel sollicitaties binnen.

*zei niemand ooit. Wees gerust: wij sturen je enkel af en toe een nieuwsbrief. Eentje die je graag zal lezen, nog wel. If not, even goeie vrienden.

spam me*spam me*