Lig nooit meer wakker van je
openstaande vacatures

Kan jij als hr-manager de slaap moeilijk vatten? Krijg je nachtmerries van al die openstaande vacatures? Onze jarenlange ervaring en diepgaande kennis over employer branding helpt jou snel van je slaapproblemen af!

Het is geen geheim dat een sterke employer brand leidt tot een pak meer sollicitanten een veel lager verloop. Al onze klanten zijn het erover eens: onze aanpak geeft je werkgeversmerk een boost, laat al je employer branding dromen uitkomen én zorgt voor uitgeruste hr-managers.

neem contact op
"80% van de nieuwe
sollicitanten bereikten we
via eigen kanalen"
Anouk Devriendt, PepsiCo

Wij bouwen merken om voor te werken

Een sterke employer brand is meer dan opvallende rekruteringscommunicatie. Het gaat over het creëren van een aantrekkelijk werkgeversimago waarbij we geen enkele stap overslaan: een audit, een originele rebranding, een creatieve employer branding-campagne lanceren, de contentstrategie onder handen nemen, je on- en offboardingproces op punt zetten, een gebruiksvriendelijke jobsite en zoveel meer. Het draagt allemaal bij tot een beter werkgeversimago en het hoort dus ook bij het begrip ‘employer branding’.

aan de slag
Deze klanten slapen als een roos

Bpost, Unilin, Renmans, Orange, … Het zijn slechts enkele voorbeelden van bedrijven waar de hr-managers op hun twee oren slapen. We werkten aan hun bedrijfsidentiteit, schreven nieuwe EVP’s, zorgden voor trots ambassadeurschap bij de medewerkers en trokken nieuw, kwalitatief talent aan. We sleepten er zelfs heel wat prijzen mee in de wacht! Benieuwd naar de cases en de resultaten?

neem een kijkje
0:00
ontdek de case
53,000 53,000 mensen bekeken de volledige video
6,145 6,145 antwoorden verzameld van Orange medewerkers
43,005 43,005 acties op de website
+12,500 +12,500 websitebezoekers op 30 dagen
"120 nieuwe medewerkers
in amper 90 dagen!"
Machteld Van Opstal, OLV Ziekenhuis

Our fanbase

Genoeg gesnoozed! contact us
d-artagnan accounts
let's build your employer brand
contact us
1 very bad joke was made at the office today
if you've got better jokes
Work together
Keep me posted